That Pleated Dress + Butterfly Sunnies.

Na lang te moeten wachten op een straaltje zon, was het dit weekend zover: eindelijk mooi weer om te shooten! Ik heb dit leuke jurkje van Mango al een tijdje in mijn kleerkast hangen, en vond het nu wel eens de hoogste tijd om er een outfitpost aan te wijden. Kijk je even mee?
Ik besloot dit té leuke jurkje te combineren met één van de gekste, maar meest awesome paar zonnebrillen die ik liggen heb: de Polette Butterfly zonnebril. Hij is énorm groot, maar ook énorm leuk en vrij opvallend. Omdat dit jurkje voor de rest er vrij simpel uitziet vond ik deze er perfect bijstaan. Geen fan van een volledig zwarte zonnebril? No problem! Deze bestaat ook met een schildpad-montuurtje!
What I'm Wearing:


Jurkje: Mango (vergelijkbaar)
Zonnebril: Polette Butterfly
Schoentjes: H&M (gelijkaardig)

Share:

0 reacties