MAC Whirl Lipstick.

Ik keek een video van Tanya Burr, ik zag de lipstick van MAC in de kleur Whirl, en ik moést hem hebben. Een bezoekje aan MAC later belandde deze in mijn MAC lipstick stash, die zo onderhands goed groeit. Benieuwd of deze lipstick helemaal heeft gescoord of net de lat heeft aangetikt? Lees dan zeker even verder?

De laatste tijd ben ik helemaal van de bruine lipsticks. Ik weet het, het past niet helemaal bij het seizoen, maar hé, ik ben nu eenmaal af en toe een beetje tegendraads.

MAC Whirl past perfect binnen dit plaatje: het is een medium bruine kleur met een koele ondertoon en een matte finish. Mat, dat heb ik toch het liefste bij dit soort lipsticks. Wat mij betreft mocht deze lipstick zelfs een Retro Matte finish gekregen hebben, maar ik ben me ervan bewust dat veel mensen zich tot deze kleur aangetrokken voelen en niet per se fan zijn van de iets drogere Retro Matte finish.

Verder presteert deze lipstick zoals je mag verwachten: door zijn finish blijft hij een hele ruime tijd zitten en overleeft hij een lekker gebakje - eigen ervaring! Verder droogt hij je lippen totaal niet uit en kan je ze nog makkelijk over elkaar halen zonder dat je het gevoel hebt dat kleine velletjes gaan loskomen op die manier. Hij is dus comfortabel, mat.

De lipstick werd gezegend met de geur die we kennen bij MAC: vanille. Een toch wel aangename geur vind ik zelf, en ik ben er net iets meer fan van dan een lipstick met een snoeperig geurtje - stel dat je heel de tube opeet?


Ik ben helemaal blij met deze lipstick en schat zo in dat ik hem af en toe uit het zicht zal moeten leggen zodat ik hem niet élke dag draag. Het enige minpuntje: MAC heeft de prijzen van de lipsticks weer met een halve euro de hoogte ingejaagd, en dus kost deze rakker €19,50. De kleur is het waard, maar veel duurder moeten deze lipsticks ook niet worden vind ik. 

Heb jij al een MAC lipstick in je collectie?


Share:

2 reacties