& Other Stories Flowers of Mimosa Body Mist.

Ik liep onlangs & Other Stories binnen en eerlijk waar, ik zou daar kunnen wonen. Alles ziet er prachtig en extréém Instagramable uit. Natuurlijk hebben ze een ruim aanbod aan kleding, maar ook hun beauty-afdeling is om van te watertanden. Ik kon er niet meer aan weerstaan en besloot één van hun body mists uit te proberen. Lees je even mee?


Ik had al een aantal kledingstukken aan mijn armen bengelen, en ik had eigenlijk besloten om verder niets meer mee te nemen. De geurtjes ontsnapten eerder niet aan mijn aandacht, maar ik vond €15 voor een niet al te groot flesje net een beetje aan de dure kant. Toen ik aan de kassa kwam aanschuiven - the isle of doom - zag ik dat ze daar dezelfde body mists aanboden, maar miniatuurtjes. Verkocht!

Bloemengeur, dat is echt iets voor mij. Alles wat met bloesems te maken heeft of nog maar een beetje bloemig ruikt, belandt vroeg of laat mijn winkelmandje in. Na wat wikken en wegen besloot ik voor de Flowers of Mimosa body mist te gaan.

Normaal zijn dit soort geurtjes vrij zoet, maar deze bezit een perfecte balans tussen bloemig en een tikje frisheid en bitterheid erin. Het is een body mist, dus hij is lang niet zo sterk als laat ons zeggen, een eau de parfum. Daarom is hij ideaal om 's morgens even op te sprayen - a.k.a. jezelf erin te verdrinken - en hem mee te nemen in je tas om wat bij te sprayen doorheen de dag - daar heeft-ie ook het ideale formaatje voor!


Voor 7€ is dit knappertje van jou. Ook al heb ik al een aantal geurtjes geprobeerd waar noten van bloemen inzitten, vind ik deze toch wel wat specialer. Je kan hem vinden in de & Other Stories winkels en online!

Share:

1 reacties