Beauty - Purple Haze.

Van tijd tot tijd ga ik voor een felle lipstick. Oranje, rood, knalroos, het maakt me niet zoveel uit, als het maar knalt! Eén van mijn favorieten is en blijft de Catrice Ultimate Stay lipstick in Plum & Base, een prachtige paarse kleur met een rode ondertoon. Omdat naar mijn mening donkere lipsticks ook best eens kunnen in de lente, presenteer ik jullie vandaag mijn look van afgelopen vrijdag. Kijk je even mee?beauty blogpost purple haze

Gezicht.


Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory
Maybelline Fit Me Concealer - 15
MAC Studio Fix Poeder
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Catrice Illuminating Blush - I am nuts about you
Catrice Illuminating Pen

Ogen.

Lichte oogschaduw met shimmer in de binnenste ooghoek - L'Oréal La Palette Nude, Rosé
Clinique High Impact Mascara

Lippen.


Catrice Ultimate Stay Lipstick - Plum & Base
beauty blogpost purple haze

beauty blogpost purple haze

beauty blogpost purple haze
Hoe combineren jullie het liefst een felle lipstick? Laat het even achter in de reacties!

Share:

2 reacties