Instagram Diary #29.

Tijd voor een nieuwe Instagram diary! De laatste tijd ben ik misschien niet meer dagelijks actief op mijn blog (nu ja, ik sla maar heel af en toe een dagje over), op andere social media ben ik wel steeds te vinden! Tegenwoordig is Snapchat ook heel populair onder bloggers/ vloggers, wat denken jullie daarvan? Hoe dan ook, kijk even mee naar de beste kiekjes van de afgelopen weken!instagram diary blog
10 april 2015. Tijd om even wat outfitfoto's te nemen. Niet ver van mijn thuis is er een heel mooi kasteel met een prachtige voortuin en een entréé om u tegen te zeggen. Bovendien was het toen ook één van de eerste mooie, zonnige dagen, dus heb ik er ten volle van genoten!instagram diary blog

20 april 2015. Ik ben niet echt een juwelendrager. Ik heb een ring die ik elke dag draag, maar voor de rest hou ik alles eigenlijk vrij simpel. Toch heb ik van die dagen waarop het mij dan ineens te binnenschiet dat juwelen wel echt leuk zijn en ik dan een leuke ketting uitzoek. Deze schakelketting komt van H&M!
instagram diary blog


21 april 2015: Ik testte een tijdje terug de Hema Fabulous Fluid Lipsticks uit en hoe leuk en goed zien deze swatches er al uit! Mijn favoriet is zeker de peachy kleur, die zorgt er direct voor dat je een hele frisse look hebt. Zeker de moeite waard wanneer je op zoek bent naar enkele leuke budget lipproducten!


instagram diary blog
23 april 2015. Een heerlijk wandelingetje op het bospad en van het mooie weer profiteren om wat outfitfoto's te nemen. Ik ben nog altijd helemaal fan van deze outfit. Relax, leuke kleuren en helemaal mijn ding.instagram diary blog
27 april 2015. Ik ben de laatste tijd erg saai wanneer het aankomt op lipproducten. Ik lijk altijd naar dezelfde te grijpen. Eentje daarvan is de YSL Rouge Volupté Lipstick in nummertje 8, een prachtige roze kleur met een minuscuul shimmertje. Ik zou hem al in mijn handtas zwieren voor de verpakking alleen!
instagram diary blog


13 mei 2015. Werkendag! Ik werk tegenwoordig ook als jobstudent en ook al is het vroeg opstaan, ik doe het eigenlijk erg graag! Op deze dag droeg ik mijn nieuwe favoriete ripped jeans van H&M, mijn zwart leren jasje van Only, mijn sandaaltjes van River Woods en ik had mijn handtas van Pieces meegenomen.instagram diary blog


Wat hebben jullie de laatste tijd allemaal uitgespookt?

Share:

0 reacties