Een kleine pauze, maar...

Zoals jullie waarschijnlijk de laatste paar weken konden merken, is het een beetje stil geweest op mijn blog en op mijn andere social media. Nee, ik stop niet met bloggen, nee, ik laat jullie niet in de steek, maar ik heb er wel mijn reden voor? Lees je even mee?
belgische blog


De hoofdreden: examens. Examens, examens en nog eens examens. Ik ben al een hele tijd aan het voorbereiden (van mid- april) en ik moet me nu gewoon echt even alleen daarop concentreren. Mijn 2de academiejaar, vorig jaar, verliep niet echt zoals gepland, waardoor ik nu redelijk wat moet inhalen. I learned it the hard way kan je wel zeggen. De afgelopen drie dagen heb ik reeds drie examens moeten verwerken, wat best heftig is en waar dus heel wat meer voorbereidend werk aan voorafgegaan is.


Nu is het "ergste" eigenlijk achter de rug, en wil ik het bloggen opnieuw stilletjes opnemen. Ik beloof niet wanneer een artikel online komt en of er die dag wel een komt, want ik kan pas na de examens terug wat intensiever met mijn blog bezig zijn. De komende dagen, weken lezen jullie dus af en te weer wat van mij, en binnen enkele weken ben ik er weer helemaal terug.


Sorry dat ik jullie nu pas iets heb laten weten, maar ik hoop dat jullie het allemaal begrijpen. Bedankt om allemaal rond te blijven hangen en tot heel binnenkort! 

xo Fien

Share:

3 reacties

  1. Helemaal te begrijpen!!
    Veel succes met je examens Fien! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 't is bij mij ook zo! Ik heb wel maandag pas mijn eerste en dan elke dag van de week eentje. De 24e ben ik er vanaf. Heel veel succes met al je examens!

    BeantwoordenVerwijderen