Lifestyle - Snap, got you!

Gisteren ging ik eindelijk terug écht aan het werk voor de blog. Het was al een poosje geleden maar nu heb ik er weer écht zin in en dat heb je toch nodig. Vandaag: een Snap, got you, eentje uit de oude doos! Ik vertel je over mijn dag en wat ik droeg. Lees je even mee?snap got you blogIk had 's morgens even wat tijd uitgerekt om te profiteren van het mooie zonnetje. Het beloofde de rest van de week niet veel soeps meer te zijn, dus het was de moment! Ik ging voor een iets creatievere video dan anders en probeerde wat meer te spelen met editen. Ik vind het nog steeds niet gemakkelijk, maar oefening baart kunst!

Voor de video ging ik voor een look die je eigenlijk meer zou verwachten in de herfst, maar ik besloot er toch voor te gaan en Catrice Plum & Base lipstick nog eens op te smeren. Omdat zo'n donkere, matte lipstick toch wat onderhoud vraagt doorheen de dag koos ik na de middag voor een lichtere rakker: MAC Angel (deze draag ik ook op de foto).  Voor de rest ging ik voor mijn gewone routine maar met een extra tikkeltje glans: de Catrice Illuminating Highligter op de wangen en wat lichte, shimmery oogschaduw in de binnenste ooghoek.

Wie mij kent, weet dat ik een stash sjaaltjes heb om U tegen te zeggen, samen met ons mama - zij is van dezelfde microbe gebeten. Onlangs spotte ik deze prachtige, kleurrijke sjaal in H&M en ik werd meteen verliefd. Ik draag heel vaak basic kleuren zoals zwart, grijs en wit, dus dan is deze sjaal eigenlijk ideaal om mijn outfit wat op te fleuren. Hij is ook niet enorm dik, dus prima doenbaar met dit betere weer!

Ik koos er gisteren ook nog voor om van mijn laatste vrije tijd gebruik te maken om nog een video op te nemen voor volgende dinsdag. Met de examens die eraan stormen moet ik zoveel mogelijk doen op een zo kort mogelijke tijd, dus ben ik erg blij dat die video toch al klaar staat.
snap got you blog
Hoe gaat het met jullie, lieve lezers? 

Share:

1 reacties