Lifestyle - Personal Update.

Of het nu een luie zondag of net een hele drukke is, ik hou het altijd graag een beetje persoonlijk op deze dag. Sinds kort combineer ik mijn studie, naast met bloggen, ook met het leven als jobstudent. Ook komen de examens er binnenkort aan. Lees je even mee?lifestyle blog personal update


Omdat het als jonge persoon toch altijd fijn is om wat extra geld ter beschikking te hebben, besloot ik om als jobstudent aan de slag te gaan. Heel wat jonge mensen doen dit, en uiteraard is het naast een leuk middel om aan een extra centjes te raken, ook gewoon goed om wat werkervaring op te doen. Over het algemeen doe ik administratief werk, en zo krijg ik toch een beetje een beeld van hoe het later kan zijn om op een bureau te werken.

Daarnaast moet ik natuurlijk ook keihard studeren, want eind mei beginnen de examens alweer. Het lijkt nog maar een week geleden dat ik de vorige sessie afsloot, maar hé, we moeten er nu eenmaal door! Tijdens deze periode zal ik natuurlijk even niet gaan werken, school komt nog altijd eerst!

Jullie hebben het misschien al gemerkt, maar de laatste tijd blog ik een beetje "anders". Ik blog de laatste tijd zeg maar een beetje wanneer ik daar écht zin in heb en ook het gevoel heb dat ik iets leuks te vertellen heb. Het is echt tot me doorgedrongen dat het beter is om enkel een artikel online te zetten wanneer het ook echt een goede inhoud heeft, dan om "verplicht" 2 artikelen online te zetten per dag die eigenlijk geen van beiden echt helemaal naar mijn zin uitgevoerd zijn. Ik merk dat dit voor mezelf op dit moment een goede uitweg is. Wel probeer ik nog gewoon wekelijks 2 video's online te krijgen, want Youtube, dat doe ik ook écht heel graag.Bedankt aan de lezers die er altijd bijblijven en tot de volgende, liefs!

Share:

0 reacties