Lifestyle - Perfect Sunday Funday.

Een lazy sunday, het is werkelijk één van mijn favoriete dingen op aarde. Gewoon even wat tijd nemen voor mezelf, in een hele comfy outfit en met een hete kop koffie in de hand. Lees je even mee?
lifestyle perfect sunday
Een must op deze dag is een comfy outfit, en dan bedoel ik érg comfy. Het liefst haal ik mijn standaard grijze legging van H&M boven, een paar kousjes en natuurlijk met badjas. Nu, het kan heel raar lijken dat ik hier overdag ook mee rondloop, maar hé, in huis ziet niemand me rondlopen, ik heb het lekker warm en het zit nog eens knus ook!


Dé pineapple. Bovenop mijn hoofd. That's right. Nu, ik draag deze haarstijl wel vaker wanneer het makkelijk en snel moet gaan, maar op een dag als deze is het gewoon standaard. Hoe wilder, hoe liever!


No make-up. Het klinkt me belachelijk in de oren me op zondag op te maken. Ik kom niet buiten, ik zit in mijn badjas en het liefst wil ik een hele dag wegduiken en het lekker warm hebben. Make-up past gewoon niet in dit verhaaltje. Met wat moeite verzorg ik wel nog mijn gezicht, maar voor de rest, no.

Een lekkere tas koffie. Nu, ik wou dat ik één van die trendsetters was met mijn lekkere kop thee, maar nee, ik ben een échte koffiedrinker. Zwart. Ik haal even een leuke mok boven en vul hem tot ik er bijna mee ga morsen. Lekker in de zetel nestelen, tv op of Youtube, en mij hoor je niet meer!


Een lang, warm bad. Want wat is er nu meer relaxerend op een avond als deze dan een lekker warm bad. Ik doe er even wat badschuim in en zak lekker weg.

lifestyle perfect sunday

lifestyle perfect sunday
Hoe ziet jouw Perfect Sunday Funday eruit? 

Share:

2 reacties

  1. Mijn perfecte sunday is gewoon lekker helemaal niks doen, heerlijk eten en series kijken hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bloggen, een boek lezen, wat series kijken, skaten... <3

    BeantwoordenVerwijderen