Lifestyle - We vliegen er terug in!

Het is jullie misschien opgevallen, maar de afgelopen dagen zijn er even geen nieuwe artikels online gekomen. Dat had zo zijn redenen. Lees je even mee?
lifestyle blog


De afgelopen dagen had ik echt een dipje, of zeg maar : een serieuze dip. Ik voelde me even niet mezelf en er was heel wat werk dat op hetzelfde moment verzet moest worden. Ook had ik even extreem wat last van angst en dat hielp natuurlijk niet helemaal.

Ik besloot om enkele dagen pauze te nemen en niet te bloggen. Heel eerlijk, het is iets wat ik niet graag doe, want ik blog met heel mijn hart, maar het ging gewoon even niet anders. Ik moest er eerst was schoolwerk doorjagen en mijn brain even op orde zetten. Na enkele dagen begin ik me terug beter te voelen en zie ik de tijd om mijn blog terug op orde te houden.

Later vandaag upload ik een nieuwe video, dus daar kan je alvast naar uitkijken en vanaf morgen komen er ook terug regelmatiger video's online!


Ik ben heel erg blij om terug te zijn, de pauze heeft me goed gedaan! Bedankt om erbij te blijven, lieve lezers en tot deze namiddag!

Share:

1 reacties

  1. Blij dat je terug bent! En soms heeft een mens wat me-time nodig. :)

    BeantwoordenVerwijderen