Lifestyle - A lipstick that makes you feel like yourself.

Tja, soms moet je gewoon titels in het Engels zetten opdat ze goed zouden klinken. Iedereen heeft wel bepaalde make-upproducten of kledingstukken waardoor je je echt jezelf voelt, iets wat jouw definieert als persoon. Nu, begrijp me niet verkeerd, ik ben helemaal dol op de superzoete-heellieflijke-roze kleurtjes, maar rood, dat is mijn kleur. Kijk je even mee?
essence longlasting lipstick adorable matt 14

Eerder deze week liet ik jullie al mijn favoriete drugstore lipsticks zien. Het zal velen waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat bijna de helft daarvan een rode kleur hadden. Met een blauwe ondertoon, oranje ondertoon, heel fel of juist een beetje zachter, rode lipstick is écht mijn kleur.
essence longlasting lipstick adorable matt 14

essence longlasting lipstick adorable matt 14

Op deze foto draag ik de Essence Longlasting Lipstick in de kleur 14, Adorable Matt. Dit is een prachtige rode kleur die echt bij elke make-up look past. Op de foto draag ik een peachy blush, wat bronzer en simpelweg wat mascara. Mijn go to look wanneer ik er wel wat opgemaakt wil uitzien, maar ik er niet veel tijd en werk kan insteken.

Nog andere favorieten zijn de NYC Expert Last Lip Lacquer in Big City Berry, de Rimmel Kate Moss 107 en de Catrice Ultimate Colour Lipstick in MATTraction.Welk make-upproduct/ kledingstuk definieert jou als persoon?

Share:

1 reacties

  1. Een hele mooie kleur rood! Ik heb dat met felroze trouwens, doet me echt 'mij' voelen.

    BeantwoordenVerwijderen