Beauty - MAC Miley Cyrus Dupe!

Ik zie de laatste weken niets anders verschijnen dan artikels over MAC Faux lipstick en diens dupes, maar toen ik even in mijn stash rondneusde vond ik nog een andere, hele leuke dupe voor een MAC lipstick, namelijk de destijds snel uitverkochte MAC Miley Cyrus LE lipstick! Benieuwd? Lees dan snel even verder!
MAC miley cyrus lipstick dupe
Jullie weten dat ik grote fan ben van de Essence Longlasting Lipsticks. Vorig jaar schaftte ik nummer 12 aan, Blush My Lips. Het is echt een kleurtje dat van het scherm knalt! Net als de MAC Miley Cyrus lipstick is het een fuchsia kleur met een, uiteraard, blauwe ondertoon. Het kleinste verschil dat je kan zien is dat de MAC lipstick net één tintje lichter is dan die van Essence, maar op je lippen zie je werkelijk weinig tot geen verschil.
MAC miley cyrus lipstick dupe

MAC miley cyrus lipstick dupe

MAC miley cyrus lipstick dupe

MAC miley cyrus lipstick dupe
Ook de textuur van beide lipsticks is heel gelijkaardig, net als de tijd die ze op je lippen blijven zitten. Eén verschil is dan misschien het gevoel op de lippen: die van MAC voelt net ietsje dikker en voller aan dan die van Essence, maar verder zit er weinig verschil op. Op de foto zie je links de lipstick van MAC en rechts de Essence Longlasting lipstick.Ik hoop dat hiermee de mensen die destijds de MAC Miley Cyrus lipstick hebben mislopen, toch wat inspiratie hieruit hebben gehaald en weten dat er een goedkopere versie verkrijgbaar is! 

Share:

2 reacties