Beauty wanneer je ziek bent.

Ongeveer half Vlaanderen en Nederland heeft ermee te kampen: een griepje of een héél irritante snotvalling. Hoe dan ook, je voelt je niet helemaal top en misschien moet je voor die éne les of gelegenheid écht de deur uit en heb je snel enkele dingen nodig die je er presentabel doen uitzien. Vandaag geef ik jullie enkele tips! Lees je even mee?

Jep, inderdaad, een no make-up foto. Wanneer ik ziek ben, is make-up zo ongeveer het laatste waar ik aan denk. Foundation wrijf je na 2 keer snuiten zo van je gezicht, en door het tranen van je ogen is die mascara meer beneden je gezicht te vinden. Even kijken wat ik dan wél allemaal doe!


1. Gekleurde lippenbalsem.


Ook al draag ik voor de rest geen make-up, wat lippenbalsem misstaat nooit. Sowieso heb ik het nodig aangezien mijn gezicht, lippen, en zowat mijn hele huid énorm droog is, en wanneer het een kleurtje heeft, voel je je toch net wat frisser.


2. Een lekker parfum.


Het is dan wel goed mogelijk dat je het zelf niet helemaal kan ruiken, maar het is wel zo aangenaam om er af en toe een vleugje van op te pikken. Mijn favoriete geur wanneer ik ziek ben is de Victoria's Secret body mist in Pure Seduction. Dit is een hele frisse, bloemige geur waardoor je je direct wat fruitiger voelt dan wanneer je een hele dag onder dat deken hebt liggen suffen. 


3. Hand - en bodycream.


Zoals ik al zei voelt mijn huid echt aan als schuurpapier, dus de nodige hydratatie kan ik wel gebruiken! Mijn all-time favoriete moisturizers voor het lichaam zijn de The Body Shop Body Butters, aangezien die énorm dik van structuur zijn en je jezelf eigenlijk kan hullen in een laag lekker geurende boter. Op gebied van handcrème ga ik sowieso voor die van L'Occitane, ze zijn énorm voedend en ruiken erg lekker.


4. Een lekker bad/ douche.


Dit is zo ongeveer het enige wat mij recht houdt wanneer ik ziek ben: een lekker bad. Ik doe er even een heerlijk product in, voorzie mij van de nodige bubbels en lekkere douchegel, en ik ben even weg. 


5. Je haren.


Eigenlijk is dit het eerste wat je uit het oog verliest, maar het is ook het eerste wat écht opvalt wanneer het naar de haaien is. Ik zou aanraden om er toch de moeite in te steken even je haar te krullen/ in model te brengen, en met een beetje geluk kan je er 2 dagen mee vooruit. Remington Pearl Wand, come to mama!
Hoe laadt jij jezelf op wanneer je ziek bent? 

Share:

2 reacties

  1. Wanneer ik geen make-up draag voel ik me echt NOG slechter en miserabeler, dus ja, ook wanneer ik ziek ben draag ik make-up. Dan voel ik me toch iets beter.

    BeantwoordenVerwijderen