Wake Me Up.

Dit is dus waar ik blij van word: zon en een hele vroege ochtend. Ik ben over het algemeen een vroege vogel en mijn dagen beginnen tussen 7 en 7:30u 's ochtends, ook wanneer ik niet naar de les moet of iets dergelijks. Vandaag neem ik jullie wat mee in mijn ochtendritueel,  lees je even mee?


belgische beauty blog


Ready to wake up.


's Morgens vroeg opstaan en gaan met die banaan, dat is mijn ding. 7 uur, de wekker loopt af en vrij vlug spring ik uit mijn bed. Even de gordijnen opentrekken, want ik vind niks zo heerlijk dan met mijn snoet de ochtendzon in. Ik ga daarna onmiddellijk naar beneden en ga verder met mijn ontbijt.


Breakfast.


Ontbijt, yes baby! Dit is veruit mijn favoriete eetmoment van de dag. Het gezin zit dan samen en met een beetje geluk loopt het wat uit en geniet ik er écht van. Ik schenk mezelf een kopje yoghurt uit, strooi er wat stevia over, granola erbij en ik snij een banaantje. Mijn standaard ontbijt, maar natuurlijk gooi ik er af en toe wat ander fruit bij voor de afwisseling. Yum!


Fitness.


Wanneer ik geen les heb - en ik heb maar 1 keer in de week les 's morgens - ga ik steevast naar de fitness tegen het uur dat de zaal opent, 08:30u dus. Voor sommige mensen is dit vroeg, maar heel eerlijk, voor mij zou het nog vroeger mogen. Dit motiveert me énorm voor de rest van de dag en ik krijg er een echte energie-boost van. Even een dik uurtje - 1,5 u treinen en we kunnen er weer tegen!


Door met de dag.


Wanneer ik thuis kom, fris ik me op, was ik meestal ook mijn haar, doe ik make-up op wanneer ik nog ergens heen ga of wanneer ik nog naar de les moet die dag. Ik ga vrijwel altijd voor een heel neutrale en simpele look, maar het is toch ook even me-time! 
Hoe ziet jullie ochtend eruit? 

Share:

1 reacties

  1. Jaaaa, ik hou ook ontzettend van ontbijten :-) Beste reden om 's morgens op te staan, haha.

    BeantwoordenVerwijderen