Review: Rimmel The Only 1 Lipsticks.

Toen ik een tijdje geleden Kruidvat binnenstapte, vielen deze lipsticks me meteen op. Nude, knalroos en oranje, bijna alle - draagbare - kleuren van de regenboog werden vertegenwoordigd. Er liep tegelijk ook een actie op deze lipsticks, dus ik kon niet anders dan enkele kleuren mee naar huis nemen om te testen. Kijk je even mee?rimmel the only 1 lipstick reviewrimmel the only 1 lipstick review

De gehele collectie bestaat uit een 15-tal kleuren en wordt door Rimmel beschreven als lipsticks die een énorme pigmentatie hebben, je lippen verzorgen, dat een hele dag doen, en ook goed blijven zitten. Nou, tijd om te testen zou ik zo zeggen!Mijn lippen zonder enig product:rimmel the only 1 lipstick review
Rimmel The Only 1 Lipstick - 120 You're All Mine.


Laat je zeker niet misleiden door het kleurtje in de tube. Ik dacht eerst dat dit een vrij licht, misschien wel neutraler kleurtje zou zijn met een hint felheid, maar oh boy, dit is een felle rakker! You're All Mine is een prachtige felroze lipstick met een subtiele blauwe ondertoon en een glans van hier tot Tokio, love it!rimmel the only 1 lipstick review 120

rimmel the only 1 lipstick review 120
Rimmel The Only 1 Lipstick - 200 It's A Keeper.


Fan van een neutrale tot oudroze lipstick? Dan is dit jouw nieuwe, beste vriendje. Terug met een belachelijk mooie glans, geeft deze lipstick je een heel neutrale look, maar zorgt er wel voor dat je make-up er "af" uitziet. Fan!
rimmel the only 1 lipstick review 200

rimmel the only 1 lipstick review 200
Rimmel The Only 1 Lipstick - 620 Call Me Crazy.Yes, you can call me crazy, maar ik denk dat dit mijn favoriet van de drie is. De kleur is echt héél intens en de lipstick brengt super romig en vlotjes aan. Normaal ben ik niet zo van felle kleuren met een glossy finish, maar om de één of andere reden lijkt het bij deze lipsticks te werken. Oranje, nog steeds één van mijn favoriete kleuren voor de lente!rimmel the only 1 lipstick review 620

rimmel the only 1 lipstick review 620

Ik ben énorme fan van deze lipsticks. In het begin zijn ze heel glossy en hoe langer ze je draagt, hoe meer ze een satijn finish krijgen, waardoor ze ook nog eens verrassend lang blijven zitten, gegeven hun initiële finish. Ik kan ze aan iedereen aanraden, omdat er ook werkelijk voor iedereen een geschikte kleur tussenzit. 
rimmel the only 1 lipstick review
Welke is jouw favoriet?
Share:

3 reacties