Sunday Shenanigans #2.

Vorige week schreef ik mijn eerste Sunday Shenanigans, een zondags artikel waarin ik jullie mijn leventje van de afgelopen week samenvat. Een beetje easy leesvoer voor deze rustige dag. Lees je even mee?

Deze week is vooral een rustig weekje geweest. Mijn tweede semester bevat niet erg veel lessen en im heel eerlijk te zijn, sommige zijn ook het niet helemaal waard om voor een uurtje naar Gent te reizen. Pas op, hiermee wil ik niet zeggen dat je niet naar je lessen moet gaan, maar het moet wel een beetje efficiƫnt en kwalitatief nodig blijven.

Verder heb ik eigenlijk echt een paar dagen genoten met het gezin van wat samenzijn en gezellige avonden, knus in huis. Ik ben sowieso niet iemand die uitgaat en ben een echte huismus.

Ook de lente is de laatste dagen echt helemaal van de partij, en als we de weermannen - en vrouwen mogen geloven, houdt dat weer nog een tijdje aan. Ik ben helemaal blij! Stiekem zou ik al graag proberen of ik een langere rok - van wat dikker materiaal welteverstaan - zou aankunnen, maar misschien is dat nog een beetje te optimistisch - haha!

Binnenkort hoop ik ook terug outfitposts te maken, maar daar heb ik het weer echt bij nodig. Ik ben jammer genoeg niet iemand die nog helemaal blij staat te poseren wanneer het aan het regenen is of ik bijna omwaai. Maar het blijft natuurlijk nog altijd een grote interesse, dus stay tuned voor meer fashion!Wat hebben jullie deze week allemaal uitgespookt?

Share:

0 reacties