Boxer Twists & Purple Lips.

Je kan er tegenwoordig niet meer naast kijken: de "Kim Kardashian Boxer Braids".  Nu, eerst en vooral heb ik net te weinig haar om er echte vlechtjes van te kunnen maken, dus heb ik er boxer twists van gemaakt, ook leuk! Ik combineerde het met een lekker felle, paars-fuchsia lipkleur en kon er weer tegenaan. Kijk je even mee?Deze lipstick is de nieuwe Essence Velvet Matt 24, en, no surprise, ik ben er helemaal fan van! Ik hoor vaak dat mensen de geur van de Essence lipsticks zo afschrikwekkend vinden dat ze ze niet kunnen dragen, maar dat heb ik (gelukkig) helemaal niet! Deze lipstick is lekker creamy, maar toch vrij mat - zoals de naam het al doet vermoeden. Helemaal blij! 

Oh, en trouwens,... ik vind de boxer "twists" wel wat hebben, en het houdt je haar uit je gezicht!

Share:

1 reacties

  1. Ma hoe schoon past alles bij elkaar ! :D En da haar, super fancy <3

    BeantwoordenVerwijderen