Sunday Shenanigans.

Vandaag is het zondag. Het ene moment zou je denken dat je je lentespullen mag bovenhalen, het andere moment ben ik maar wat blij dat ik binnen zit met mijn fluffly sokken aan en dat ik me lekker onder een dekentje kan nestelen. Vandaag geef ik jullie wat updates en houden we onder ons een gezellige "koffieklets". Lees je even mee?
beauty blog


Oef, ik ben eigenlijk érg blij dat de afgelopen week er bijna opzit. Vorige vrijdag werd ik 's avonds ziekjes, en de volgende dag had ik full on de griep. Ongeveer de helft van de bevolking heeft het op dit moment zitten, maar het is altijd een beetje "bleeeh", wanneer je je realiseert dat je er ook niet aan ontsnapt. Gelukkig word ik gemiddeld maar 1 keer per jaar ziek, dus op hoop van zegen dat ik het hiermee gehad heb. Ik ben ook niet zo'n zeurder wanneer ik ziek ben, maar het gevoel dat je benen slappe gel zijn een hele dag door kan me echt gestolen worden. Ach, nog enkele daagjes en ik ben waarschijnlijk helemaal de oude!


Ik ben maar wat blij dat ik wel terug gestart ben met bloggen. Zoals jullie misschien hebben gemerkt blog ik momenteel om de dag, omdat er ook om de dag een blogpost verschijnt op mijn tweede blog, Fit Food Road. Het is zeker wel de bedoeling om hier terug dagelijks te bloggen, maar ik wil me even kunnen inwerken en zien hoe het schakelen tussen de onderwerpen me afgaat. Momenteel ben ik zeer blij dat ik de nieuwe blog in gang heb gestoken, omdat het voor mij toch nog even een andere uitlaatklep is dan deze blog, het zijn gewoon 2 aparte verhaaltjes!


Ook ben ik weer helemaal fan van Youtube. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er effe niet zo veel voor voelde, want ik keek ook veel minder beauty video's, maar het is iets dat ik even heb moeten laten bezinken. Ik heb dat wel vaker, dat ik even mezelf een halt moet toeroepen, kijken wat ik nu écht leuk vind, en me dan realiseren dat er altijd een beautymeisje in me zal zitten.


Voor de rest gaat het helemaal prima met me. Ongeveer 1/3 van het 2de semester kan ik weeral achter me laten en dat gaat me toch altijd snel vooruit! Momenteel ben ik bezig met mijn Bachelorproef, wat hopelijk goed zal gaan en verder kan ik uitkijken naar mijn allerlaatste academiejaar ooit, spanneeeeend!

Hoe gaat het met jullie, lieve lezers? 

Share:

1 reacties