Look: All Fired Up.

Ik ging gisteren sporten, at mijn bord leeg en moést aan de slag met make-up. Het was voor mij zo lang geleden dat ik nog eens creatief was met kleur en texturen, dat ik het niet kon laten en zowat mijn hele stash uitstortte op mijn bureau - I kid you not. Ik ben eigenlijk erg tevreden met hoe de foto's geworden zijn, aangezien het toch al een tijdje geleden was dat ik me nog voor de camera geïnstalleerd had. Kijk je even mee? En oh ja - mocht je jezelf de vraag stellen: ik heb wel degelijk een shirtje aan, maar dan eentje zonder schoudertjes!
belgische beauty blogGezicht:


Bourjois CC Cream - 52
Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer - Porcelain
MAC Studio Fix Poeder
Morphe Pressed Powder Palette - Contour kleur + matte highlighter op de neus en voorhoofd
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
The Balm Mary-Luminizer Highlighter


Ogen:


MAC Pro Longwear Paint Pot - Painterly

Morphe Natural Beauty Palette - Matbruine kleur op bewegend ooglid + steviger aangebracht in de crease en naar boven geblend + onder de ogen aangebracht+ Matte highlighter op het wenkbrauwbot en in de inner corner 

Ardell False Lashes - Whispies

Catrice Glamourdoll Mascara - black


Lippen:


MAC Retro Matt Lipstick - All Fired Upbelgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog
Wat is jouw favoriete felle lipkleur op dit moment? 

Share:

2 reacties

  1. Maar zo mooi zeg! Je lippen zien er echt fantastisch uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw zulke prachtige foto's! Die zouden zo uit een boekje kunnen komen, geen zever :)

    BeantwoordenVerwijderen