Waar ben ik gebleven?

Ik denk dat ik dit soort artikels wel al enkele keren gemaakt heb in mijn blog-carrière. Het lijkt een constante die ik het liefst zou willen doorbreken, maar dat een beetje eigen lijkt aan mijn blog. Toch is dit niet iets wat ik wil opgeven - dat woordje staat namelijk niet echt in mijn woordenboek - dus ik verklaar mij vandaag nader: waar ben ik gebleven?


Had iemand me enkele maanden geleden gezegd dat ik deze hoeveelheid werk zou verrichten, dan had ik die persoon waarschijnlijk helemaal gek verklaard. Groepswerken en bachelorproef-opdrachten werden me rond de oren geslingerd en daar bovenop besloot ik ook nog eens aan het bodybuilden te slagen. Ja, dat laatste heb je goed gehoord, dat eerste daarentegen is iets waar zo goed als alle studenten doormoeten, dus daar zal ik niet over klagen.

Bodybuilden. OMG. Ik had nooit gedacht dat dit iets voor mij zou zijn. Wie mij al een tijdje volgt, die weet dat ik in januari het Kayla Itsines-programma begonnen ben, zonder resultaat en naar mijn mening niet een programma dat voor iedereen werkt. Zeker niet haar fout, maar elk lichaam is anders, en daar kan je nu eenmaal met een algemeen programma niet op inspelen. Ik besloot zo maar aan de slag te gaan in de gym, me in te lezen over van alles en nog wat, workouts uit te zoeken en ik kwam uiteindelijk bij het bodybuilden - bikini klasse voor vrouwen. Ik mag heel eerlijk zeggen dat ik enorm blij ben met het 6 keer trainen op de week - al vergt dat natuurlijk heel wat tijd in combinatie met een diploma.

Daar ben ik dus ongeveer de laatste maanden mee bezig geweest. Ik heb mijn blog even op de achtergrond geschoven omdat ik voor mezelf echt even moest uitmaken wat ik belangrijk vond in het leven en wat voorop staat in mijn leven. Ondanks die denkpatronen, moet ik eerlijk toegeven dat ik dit kindje nooit in de steek zal laten. Elk project gaat met ups en downs, maar ik ben vastberaden om er toch iets van te maken. Ik ben dit project jaren geleden opgestart - terwijl ik dit schrijf komen er enkele zonnestralen piepen, de donkere lucht tussenuit - met hele grootse plannen, maar kleine plannen met een verwezenlijkbaar doel, dat is ook mooi.


Jullie kunnen dus van mij zeker en vast terug artikelen verwachten, maar ik zal mij niet vastbinden aan tijdstippen, dagen,.... Ik bind mij alleen vast aan mezelf.


Beleef nog een prachtig weekend en tot de volgende!

Share:

1 reacties

  1. Het klinkt alsof je heel druk bent, succes met je opleiding en het body builden! Tof dat dit meer wat voor je is dan Kayla.

    BeantwoordenVerwijderen