The Daily Face.

Heel eerlijk? Ik heb een Alex kast waarvan 3 à 4 lades volgestouwd zijn met make-upjes, maar ik heb toch altijd een apart tasje staan met productjes die ik zo goed als elke dag gebruik. Ik probeer zeker en vast af te wisselen, zodat de andere producten ook wat liefde krijgen, maar vandaag laat ik jullie de rakkers zien waar ik niet meer zonder zou kunnen. Kijk je even mee?
Mijn favoriete basis van de afgelopen weken is zeker en vast de Bourjois 123 Perfect CC cream. Ik ging onlangs op zoek naar een nieuwe basis, aangezien ik de laatste tijd wat zelfbruiner gebruik, en ik dus een basis wou die net een tikje donkerder was, maar heel licht aanvoelde voor de lente. Dit is echt een prachtig product: het voelt niet alleen énorm licht aan op de huid, het ziet er ook nog eens heel natuurlijk uit en het product blijft een hele dag goed zitten. Ik ben al een fan van de Bourjois gezichtsproducten en ook deze is zeker weer een aanradertje!


Verder is er een ouwe gouwe die ik nooit wil missen in mijn stash: het MAC Studio Fix poeder. Ik heb dit ding werkelijk al jaren, het lijkt nooit op te gaan en het is wat mij betreft gewoon het béste poeder ooit. Ja, eigenlijk heet het een foundation poeder, maar wanneer je het subtiel genoeg aanbrengt, werkt het als een héél goede setting poeder.


Het volgende product hebben jullie al zien voorbij komen in mijn Favorieten van de laatste maanden, maar ik vond toch dat het ook in dit artikel nog een plaatsje verdiende: het The Balm The Manizer Sisters pallet. In het begin dacht ik dat ik alleen de Mary-Lou Manizer heel vaak zou gebruiken, maar verrassend genoeg vind ik de andere twee ondertussen ook onmisbaar in mijn stash.


De Cindy-Lou Manizer past trouwens enorm goed bij het volgende productje: de Make-Up Studio Blusher Lumière in Silky Rose. Dit is een prachtige lichtroze kleur met de meest subtiele shimmertjes erin. Dit product geeft je een gezonde blos in 1-2-3 en ik gebruik hem zo graag dat ik echt moet opletten om niet te veel aan te brengen!


Als laatste heb ik nog een fantastisch lipproductje dat werkelijk iedereen in zijn stash moet hebben: de Clarins Natural Lip Perfector in 05, een prachtige milky, peachy-roze kleur. Deze heb ik standaard in mijn tas zitten en draag ik vrijwel elke dag wanneer ik niet weet voor welke kleur ik wil gaan. Recent zijn er enkele kleuren toegevoegd aan het assortiment van dit product en het is heel goed mogelijk dat ook die nog in mijn stash belanden.Welke producten moét jij absoluut in je stash hebben?

Share:

3 reacties

 1. Ik heb ook erg veel make-up en toch pak ik er elke dag dezelfde dingen bij! :-) dat palette van The Balm staat op mijn wishlist! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook erg veel make-up. Ik heb een mandje staan met mijn dagelijkse make-up en ik merk dat ik wat vaker moet wisselen maar doe het toch niet, oeps!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Natural Lip Perfectors zijn echt zooooo goed eh. Heb zelf Plum Shimmer, ook een mooie.

  BeantwoordenVerwijderen