My Top Knot in een nieuw jasje.

Een nieuwe look, dat hoorde wel bij een - toch wat - nieuwe start, vond ik. Ik was al een tijdje aan het uitkijken naar een nieuw design, maar ik ben eruit geraakt en heb de keuze kunnen maken. Kijk je even mee?


Wat is de grootste verandering? Het dropdown menu! Je kan nu eindelijk kiezen uit 2 grote categorieën: beauty en fashion. Daarnaast is beauty nog eens opgedeeld in de subcategorieën "looks", "reviews", en "other". Ook vind je onder de knop "Social" mijn meest gebruikte sociale media, zodat je ook daar op de hoogte kan blijven van alle nieuwtjes. Nog benieuwd naar wat meer informatie over mij? Dat kan je vinden onder de knoppen "About me" & "Contact me".

Ik vind het ontwerp er nu vooral een stuk cleaner en volwassener uitzien. Ik zat al een tijdje in de knoop met mijn header, maar die vind ik nu met de nieuwe afbeelding er erg leuk uitzien. Het geeft direct een mooi beeld van de website en wat je hier kan verwachten.

Om verder in te gaan op het "cleane" van de website, dat is ook een beetje waar ik in het algemeen met de website naartoe wil. Weinig poespas, to the point en niet te veel prulletjes. De artikels moeten gaan over het voornaamste: een product, een kledingstuk,... en niet om alle mogelijke tra-la-laatjes op de achtergrond. Laat ons er iets van maken!Ik hoop dat jullie allemaal goed de weg vinden op mijn - vernieuwde - website. Ik heb er alvast weer enorm veel zin in, ik hoop jullie ook!


Tags:

Share:

3 reacties