Them glasses tho': mijn favoriete brillen.

Weet je nog, de tijd dat iemand een set werd genoemd omdat hij/ zij een bril droeg? Dat is definitief verleden tijd! Waarom zouden mensen anders ook brillen aanschaffen zonder glazen? Gewoon om er cool uit te zien! Enkele jaren geleden ondervond ik dat ik af en toe wat scherpte verloor bij het autorijden of aan het einde van de dag, dus besloot ik naar de oogarts te stappen. Een kleine correctie en een obsessie met nieuwe accessoires later, komt dit artikel uit de bus. Kijk je even mee?De eerste bril die ik kocht is er eentje van Oliver People. Mijn ouders hadden beiden een bril aangeschaft en waren erg tevreden over dit merk, dus besloot ik ook enkele modelletjes te passen en ik was direct verkocht! Deze bril is vooraan eigenlijk een effen donkerbruine kleur, de rest van de bril heeft een schildpad patroontje. Het montuurtje is niet van de goedkoopste, maar is wel kwalitatief wel dik in orde en kan tegen een stootje!

Mijn tweede bril is een simpel rakkertje, maar ik draag deze bijna dagelijks! Hij is van het merk Polette en dit montuurtje kreeg de naam Abroad black. Het montuurtje is net iets ronder van vorm en het kreeg ook gouden pootjes. Ik vind dit echt een prachtig brilletje in zijn eenvoud. Hij past werkelijk bij alles en door het dunne frame ziet hij er heel subtiel en smart uit!

Ook de laatste komt van Polette, en dit is mijn meest recente aanwinst: de Merry bril. Deze heeft een transparante montuur, wat je toch ook niet elke dag tegenkomt, en de pootjes hebben opnieuw een gouden kleur. Het meest unieke aan deze bril? Hij zit net ietsje hoger op je neus waardoor hij er heel grappig, maar in a fashionable way, uitziet. Ik draag deze wanneer ik voor de rest een heel simpele outfit draag en deze wat wil pimpen!Wie onder jullie draagt ook een bril, en wat is jouw favoriete montuurtje? 

Share:

1 reacties

  1. Ik heb maar 1 bril, dus kiezen is niet moeilijk voor mij... :-) Maar ik ga er eentje bij kopen denk ik. Een wat lichter modelletje.

    BeantwoordenVerwijderen