Review: Nivea Voedende Dagcrème & Micellair Water.

Droog en gevoelig? Dat is zo'n beetje een samenvatting van mijn huid in twee woorden. Van sommige producten wordt mijn huid helemaal gek, zelfs wanneer ze bijna door iedereen gehyped worden. Been there, done that. Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik heel lang trouw geweest ben aan mijn verzorgingsproducten van The Body Shop, maar ik wou toch even rondkijken of ik voor mijn gevoelig huidje geen alternatieven vond. Lees je even mee?Micellaire waters, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. De eerste die ik uittestte was het oh-zo-bekende micellaire water van Bioderma voor de gevoelige huid. Met het product zelf is echt he-le-maal niks mis, integendeel,... alleen de prijs, tja,... Ook probeerde ik het micellair water van Garnier, terug voor de gevoelige huid, maar daar was mijn huidje écht niet blij mee. Elke keer ik het gebruikte, kreeg ik een reeks bultjes net boven mijn wenkbrauwen. Weg ermee.

Niveau is zo'n merk dat al jaaaaaaren op de markt is en dat je makkelijk uit het oog kan verliezen. Het merk wordt gekenmerkt door traditie en kwaliteit, aan een zacht prijsje. Ik besloot eerst het micellair water te proberen voor de droge en gevoelige huid, ... en jawel hoor: in de roos! Dit product is énorm zacht en vriendelijk voor mijn huid, doet mijn huid niet trekkerig aanvoelen, en vooral: ik krijg er geen pukkeltjes van.

Omdat ik zo te spreken was over het micellaire water en mijn dagcrème net aan vervanging toe was, besloot ik de dagcrème van dezelfde collectie uit te proberen. Het product is vrij dik van structuur maar trekt verrassend snel in. Wanneer mijn huid een echte oppepper nodig heeft, is dit goedje meer dan welkom! Breng je het ook aan onder je make-up? Doe dit dan even op voorhand en laat het product wat intrekken, het is namelijk zo verzorgend dat je foundation/ BB cream,... er net iets te veel over zou kunnen glijden mocht je het direct na het verzorgen aanbrengen.


Zo zie je maar. Eens back to basics gaan kan je huid soms echt goed doen! Deze productjes zijn verkrijgbaar bij de drogist.

Heb jij nog leuke skincare finds van de drogisterij?

Share:

2 reacties