Dé Rimmel Haul.

Het was al een hele tijd geleden dat ik nog iets van make-up kocht, maar de laatste tijd krijg ik toch een vraagje van mijn make-up maagje. Omdat Kruidvat het dichtst gelegen was, besloot ik tussen twee examens door daar mijn neus eens binnen te steken. En wat een geluk had ik: Rimmel, 2 producten voor €15,00. Ik kon me niet inhouden en toen gebeurde dit,...rimmel make-up haulHet eerste product, dat spreekt voor zich: de Rimmel Wake Me Up Foundation. Mijn derde flesje reeds, en toch raak ik deze foundation niet beu. Ik wou eigenlijk echt een keertje een andere proberen, maar ik vind gewoon niks wat me meer aanspreekt dan deze. Heb jij nog tips op gebied van foundation? Laat het dan zeker even weten!

Een hele tijd geleden kocht ik een nude oogpotlood van Catrice dat na enkele weken reeds de geest gaf. Omdat ik het toch eigenlijk wel mis, vooral op die opstaan-om-6-uur-dagen, besloot ik het Scandaleyes oogpotlood in de kleur Nude mee te nemen. Ik had reeds veel goede reviews gelezen over deze oogpotloodjes en na het een hele dag gedragen te hebben ben ik reeds aangenaam verrast.

De Provocalips. Al énorm veel over gehoord en gelezen, maar tot nu toe eigenlijk nog niet uitgeprobeerd. Omdat ik het voor een drugstore merk anders nogal prijzig vind, is het toch wel de korting die me deze keer over de streep heeft getrokken. Ik ging voor een mooi berry kleurtje, I'll cal you, en een oranje-rode kleur, Kiss me you foolofcourse,

Ook was ik dringend toe aan een nieuwe mascara en toen ik een beetje van links naar rechts liep voorbij de verschillende merken, schoot het me te binnen dat ik al veel goeds had gehoord over de Lash Accelerator Endless mascara. Na een eerste gebruik ben ik ook hier vrij tevreden van, maar ik moet hem natuurlijk eerste even wat meer gaan gebruiken voordat ik er mijn definitieve oordeel over vel.rimmel make-up haulWat heb jij de laatste tijd zoal geshopt?

Share:

1 reacties

  1. Mooie producten! Moet me ook eens een nieuwe Wake Me Up kopen! Vind die ook zeer goed!

    BeantwoordenVerwijderen