Herfst favorieten : sjaals!

Sjaals zijn en blijven 1 van mijn favoriete accessoires. De afgelopen dagen heb ik wat zitten rondneuzen op asos.com en zoals altijd heb ik mijn zin daar wel zien staan. Vandaag toon ik jullie mijn favorieten exemplaren!

Image 1 of ASOS Bear Print Scarf

Als allereerste is hier mijn oog op gevallen. Hij is van een licht materiaal gemaakt, en heeft een perfecte kleurencombinatie voor de herfst : de bruintinten zijn er al in verwerkt, maar de sjaal heeft toch nog een fris kantje door het wit.

Image 1 of New Look Chunky Letter Print Lightweight Scarf

Ook deze sprak me heel erg aan : simpele kleuren, hij past bij vele kledingstukken en je kan hem toch stijlvol combineren. I like!

Image 1 of River Island Leopard Square Snood
Ik ben sowieso fan van dierenprints. Om de winter door te komen, heb ik mijn luipaardsjaal van Vero Moda. Deze is van iets lichter materiaal en de verschillende patronen vind ik echt supermooi! Deze belandt waarschijnlijk in mijn winkelmandje!


Ben jij ook zo'n sjaal lover?

Tot de volgende!

xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties