Review : ELF nagellak "Gum Pink"

Enkele weken geleden konden jullie op de blog en mijn Youtube kanaal konden jullie zien dat ik dit lakje van ELF ontvangen had in de kleur "Gum Pink". Vandaag vertel ik jullie wat ik van dit lakje vind. Lees dus snel even verder!

Verpakking

De verpakking op zich is heel simpel : een glazen, doorschijnende container met een zwarte dop. Simpel, maar kwalitatief in orde. Deze lakjes kosten maar een tweetal euro, dus voor die prijs zit de verpakking zeker goed.


Dekking en lasting power

Het lakje is mooi gepigmenteerd. In twee laagjes heb je reeds een mooi resultaat.
Als je echter je nagels wat langer laat groeien, kan je met twee laagjes het wit van de nagel niet dekken, en is een derde laagje wel nodig. Wees ook wat voorzichtig bij het aanbrengen van de lak, want hij kan soms wat streperig zijn.
Jammer genoeg bleef hij niet superlang zitten : een drietal dagen zonder beschadiging. Op zich is dat voor de prijs niet slecht, maar een 2-tal dagjes langer had voor mij wel gemogen.

Besluit : Ik vond het zeker geen slecht lakje om mee te werken, maar ik ga er denk ik geen tweede meer van bestellen. Dit voor de simpele reden dat ik andere merken gewoon fijner vind.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994
Facebook pagina : https://www.facebook.com/groups/159048640931849/?hc_location=stream#!/pages/Fiens-beauty-and-fashion-corner/482227905203059?fref=ts
Laat gerust een reacti achter, die vind ik altijd leuk om te lezen!

Share:

0 reacties