Review : Maybelline Superstay 14 hr lipstick

Onlangs konden jullie in een vlog mijn laatste Kruidvat aankoopjes zien. Ik had al enorm veel goeds gehoord over deze Maybelline Superstay 14 hr lipsticks, en dus moest ik ze eens uitproberen. Lees dus snel even verder!

Er waren heel veel mooie kleuren in het assortiment, maar omdat ik niet wist of ze me zouden bevallen of niet , koos ik er maar 1tje uit (waar ik nu enorm spijt van heb!) : nr 110 : Neverending Pink.

Neverending Pink is een medium tot felroze kleur.
Deze lipstick is volledig mat : geen shimmers , geen shine , niets! De look van matte lippen spreekt mij enorm aan. Ik ben aan geen lipgloss-madam , en dus is dit echt my cup of tea!
Wat zo leuk is aan deze lipstick is dat hij enorm gepigmenteerd is. Eén keer over je lippen een laagje aanbrengen en klaar is Kees! Ze blijven urenlang zitten, en zelf wat eten kunnen ze gerust aan. De kleur zal wat vervagen maar weg is hij zeker niet! Ook gaat deze lipstick niet in de lijntjes zitten en hij doet je lippen dus ook niet droog lijken. Dat is 1 van de dingen waar ik me zo aan erg en dat zijn uitgedroogde lippen door een niet-hydraterende lipstick. Ik heb van mezelf heel droge lippen en met deze lipstick heb ik daar totaal geen last van!

Ook, kijk eens naar die verpakking, ik vind hem zo snoezig!

Zo, dit was het alweer jongens, tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd leuk om te lezen!

Share:

0 reacties