SAL Y LIMON juwelen : herfst/ wintercollectie 2013/14

Deze juwelencollectie staat in het teken van contrasten. Er zijn twee topics die de thema's tevens bepalen : Russian Tales & Optical Sixties. Even kijkje welke mooie spullen deze collectie in petto heeft? Lees dan snel even verder!
Russian Tales

Helemaal  klaar voor een stevige winterse wandeling? Laat je dan inspireren door deze collectie.


Optical Sixties

Hier zien we vooral geometrische looks. Deze collectie concentreert zich op de modetrend van de "colour blocking" en Mad Men. Eenvoudige ontwerpen, maar ze hebben een karakter op zich!

Deze ontwerpen spreken me echt aan : het is een winterse collectie, maar een beetje kleur kan nooit geen kwijt, en daar is in deze collectie zeker rekening mee gehouden!Vooral de volledig linkse van de eerste rij en de volledig rechtse
van de tweede rij vind ik zeer geslaagde ontwerpen.


Deze armbanden van dit Zwitserse merk zijn vervaardigd uit nikkelvrije van zink en koper en zijn beschikbaar in verschillende maten. Elke armband is met de hand geschilderd en afgewerkt met goud of zilver.

In BelgiĆ« vind je Sal Y Limon bij Galeria Inno, Close Up , Carmi, Plurielle en in uitgekozen boetieks. De prijzen variĆ«ren van 22 tot 50 €, afhankelijk van model en grootte.

Share:

0 reacties