Hot or not : ELF mono oogschaduws

Onlangs konden jullie een shoplog zien van enkele leuke ELF producten. Natuurlijk ga ik zoveel mogelijk van die producten reviewen, zodat ook jullie kunnen zien of deze je aanspreken of niet. Vandaag zijn de mono oogschaduws aan de beurt!Lees dus snel even verder
Enkele snelle kenmerken :

Rechtsboven : Mystic Moss, een mosgroene kleur met shimmers
Linksonder : Oatmeal, een beige-gouden kleur met zilveren shimmers
Rechtsonder : Pebble : een taupe kleur zonder shimmers

Verpakking

Deze oogschaduws komen uit de Studio lijn van ELF, wat wil zeggen dat ze van iets hogere kwaliteit zijn en een mooiere verpakking hebben. Deze oogschaduws kosten elk €4,00, en voor die prijs vind ik het wel een heel geslaagde verpakking. Ze werd al meermaals vergeleken met de NARS verpakking en daar kan je ook niet onderuit. Het is vooral het ontwerp en de matte zwarte verpakking die de hoofdovereenkomsten zijn.

Kwaliteit

De oogschaduws met een shimmer in (Mystic Moss & Oatmeal) zijn het best gepigmenteerd, Pebble is een beetje minder (mat). Dit zien we nogal vaak gebeuren bij budgetmerken : de matte oogschaduws hebben een iets mindere pigmentatie. Ondanks dat kleine nadeel, vind ik ze nog steeds meer dan oké gepigmenteerd voor de prijs. Pebble gebruik ik nu in de crease voor een natuurlijke look.
Wat me opviel , is dat de oogschaduws wel wat fall-out hebben : ze zijn dus wat poederig. Dit heb ik vooral gemerkt bij Pebble. Dat is op zich niet zo'n probleem : je kwast goed aftikken en het zou voor het grootste deel moeten opgelost zijn. Ik begrijp wel dat sommige mensen daarover zouden kunnen vallen, dus wou ik het toch even vermelden.Van boven naar onder : Mystic Moss, Pebble en Oatmeal.
Besluit

Voor de prijs van €4,00 zijn deze oogschaduws zeker niet verkeerd. Ik zet even alle voor - en nadelen op een rijtje voor jullie!

Voordelen :
  • lekker budget met de prijs van €4,00
  • mooie verpakking
  • mooie pigmentatie bij de shimmer oogschaduws
Nadelen :
  • de matte kleur is wat poederig en minder gepigmenteerd
Ik vind dit dus wat een twijfelgeval op het gebied "hot or not". Het hangt er een beetje vanaf wat jouw persoonlijke eisen zijn. Indien je het geen probleem vind om wat te moeten werken met de oogschaduws, dan zijn deze productjes geen probleem voor jou ; wil je echter een oogschaduw wat in 1 keer zijn werk doet , dan is dit misschien niet zo geschikt.

Zo, ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden om te lezen en tot de volgende!
xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates : @Fientje__
Abonneer op mijn Youtube kanaal , het is helemaal gratis! http://youtube.com/user/Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen


Share:

0 reacties