Shoplog : Kruidvat!

Vandaag heb ik weer eens een shoplog van het Kruidvat voor jullie! Aangezien het momenteel herexamens zijn, vond ik dat ik mezelf wel eens mocht trakteren op een tripje naar het Kruidvat. Heel wat merken zijn uitgekomen met nieuwe producten en een paar daarvan heb ik toch aan de haak geslaan. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Als eerste kocht ik deze nieuwe lipproducten van Catrice : de Pure Shine Colour Lipbalms. Deze zijn van dezelfde familie als de Clinique Chubby sticks en de Bourjois Color boost lipsticks. Lipsticks in potloodvorm met een mooie glans met andere woorden. Ook deze ga ik zeker testen want ik ben er heel benieuwd naar. Van boven naar onder : 040 My Cherry Berry, 030 Don't think just pink, 080 Sheers.


Het volgende is dit nail art setje : een stampy set. Je kan het wat vergelijken met de set van Konad. Je krijgt een plaatje met verschillende designs en een stampertje om het sjabloon over te brengen op je nagel. Hier zal ik zeker eens wat foto's van online plaatsen of een filmpje over maken.


Nog twee productjes van Catrice : de Catrice Camouflage cream concealer. Ik heb al een tijdje de MAC Studio Finish concealer, maar die is helemaal uitgedroogd. Van deze concealer had ik al wat goede dingen gehoord, en daarom heb ik hem gelijk meegenomen. Tot nu toe ben ik er heel tevreden over!

Ook nam ik de Catrice Kohl kajal in de kleur Chocwaves mee, ik ben nog steeds op zoek naar hét ideale bruine oogpotlood, en daarom krijgt deze natuurlijk ook zijn kans.Ik ben helemaal weg van cream blush , en deze kleur van Bourjois sprak me onmiddellijk aan : Rose Tender. Om eerlijk te zijn : ik wou ze allemaal meenemen!

 Zo, dit was het alweer. Binnenkort komen er van deze producten zeker en vast reviews van online!
Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Laat gerust een reactie achter,die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties