Nails Of The Day : Cool blue

Vandaag heb ik nog eens een NOTD voor jullie. Het is weer een tijdje geleden dat ik er nog eentje deed, en dit kleurtje wil ik absoluut aan jullie laten zien. Nieuwsgierig ? Lees dan snel even verder!

Je hebt ongetwijfeld al gehoord van de Maybelline Coloror Show nagellakjes. (Onlangs voegden ze er ook de eyeliners aan toe, waar ik tevens fan van ben!). Deze week keek ik even rond in het kruidvat en ik spotte dit kleurtje : Cool Blue. Cool Blue is een luchtblauwe kleur en is super voor in de zomer. Deze heeft geen shimmers en ziet er dubbel zo mooi uit wanneer je een beetje gebruind bent door de zon.Ben je dus nog op zoek naar een betaalbare en supermooie zomerse kleur om je nagels op te vrolijken? Check dit kleurtje dan zeker eens uit!

Tot de volgende! xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Abonneer op mijn Youtube kanaal , het is gratis! kanaal : Fieneken1994

Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd leuk om te lezen!

Share:

2 reacties