Mini- shoplog! Kruidvat.

Vandaag sprong ik weer even snel in het Kruidvat binnen en mij kennende kon ik niet zonder iets buiten komen. Daarom heb ik dus een klein shoplogje voor jullie!


Ik heb de laatste tijd heel veel goed gehoord over de Maybelline Superstay 14 hr lipsticks, dus ik moest ze natuurlijk ook eens proberen (lipproducten zijn mijn zwaktepunt). Daarom koos ik de kleur "Neverending Pink" (nummer 110). Deze kleur zit een beetje tussen een felroze en een liefroze kleur en is volledig mat. Het feit dat hij volledig mat is vind ik er super aan en ik heb nu al spijt dat ik niet meer kleurtjes heb meegenomen. (+- €12,00)Het volgende dat ik meenam zijn deze strips van Nivea. Ze dienen om de mee-eters te doen verdwijnen. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd , maar zodra ik dat gedaan heb, laat ik jullie zeker weten wat ik ervan vind! (+- €6,00)Als laatste kocht ik nog deze nagellakremover van het Kruidvat eigen merk. Ik heb eerder al eens die van Bourjois geprobeert, hij is me erg goed bevallen maar met zijn prijs van €8,... vind ik hem toch wel wat té prijzig voor een nagellakremover. Daarom wou ik deze van Kruidvat eens testen om te vergelijken. Ook daar zullen jullie in de toekomst dus nog zeker iets over lezen. (€4,59 , promotie : €0,50 korting).Zo, dit was het alweer jongens, tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter , die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

4 reacties