Review : Dr. Van der Hoog "Magical Mud" masker

Ik heb weer een enorm leuk maskertje van Dr. Van der Hoog om vandaag aan jullie te tonen. Benieuwd wat ik van dit masker vind? Lees dan snel even verder!

De maskertjes van Dr. Van der Hoog zijn algemeen bekend. Vooral zijn prijsje slaat direct aan en springt in het oog : - €2,00.
Met de verpakking die je bij dit maskertje krijgt , kan je 1 keer een masker opleggen. Meestal heb ik wel wat over, maar je kan de verpakking niet echt meer hersluiten. Leg dus een minder dik laagje aan en deel je masker met je moeder of een vriendin als je geen verspilling wil hebben.


Dit "Magical Mud" masker is kant -en- klaar : het is dus helemaal klaar voor gebruik : enkel uit het pakje duwen en klaar. Dat vind ik wel enorm handig. Ik breng het gewoon aan met mijn handen, maar je kan het natuurlijk ook met een platte foundationkwast doen als je dat fijner vindt.
Het masker heeft een reinigende en ontspannende functie.
Reinigend : daar kan je van op aan. Mee-eters verminderen en puistjes worden minder rood. Ook voelt je huid enorm zacht aan.
Het tintelt alleen wat als je het aanbrengt, maar na 2 minuten is dat gevoel reeds verdwenen.

Ik ben hier heel tevreden over : budgetproof, werkt goed, handige verpakking!

En wat is jouw favoriete masker?

Tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Facebook pagina : https://www.facebook.com/#!/pages/Fiens-beauty-and-fashion-corner/482227905203059?fref=ts
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties