Review : Essence I Love Extreme mascara!

Een mascara van +- €4,00. Nee dat wordt niks, dacht ik. Maar bij deze heb ik hem toch getest en ik vond hem.....! Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel even verder!

Toen ik hem kocht, dacht ik : dit wordt echt een flop. Ik had er gemengde reviews over gehoord , maar ik wou toch zelfs eens kijken hoe hij werkte.

Als je mijn blog al een tijdje volgt, dan weet je hoe erg ik fan ben van de Maybelline mascara's , en dan vooral van de Rocket Volume & de Falsies. Ik besloot het er toch op te wagen om eens een goedkopere mascara te proberen, want geef toe , €15,00 is toch eigenlijk een hoop geld voor mascara , zeker als je meer voor budgetproducten bent.

De verpakking : ja , knalroos : superleuk natuurlijk!
Het borsteltje is op zich vrij simpel en heeft korte haartjes. Wel is het een lang borsteltje, waardoor je aan de kleinste wimpertjes kan zonder een vlek mascara op je neus te krijgen.

Ik besloot hem eerst uit te proberen zonder mijn wimpers te krullen en , Whoah! , wat een verschil. Deze mascara belooft wat zijn naam zegt : I love extreme , volume vooral! Deze mascara geeft enorm veel volume en ook een mooie portie lengte.

Wat ik ook zo positief vond is dat je niet moet blijven opbouwen : na een laagje of 2 zien mijn wimpers er voor mij perfect uit , indien ik nog meer mascara zou aanbrengen, zouden mijn wimpers tot aan mijn wenkbrauwen komen, en dat is niet echt de look waarvoor ik ga.
Ook is hij mooi zwart en zelfs zwarter dan mijn Maybelline mascara's. Ook vind ik dat je met de Maybelline mascara's meer moet werken om tot hetzelfde resultaat te komen dan met deze mascara van Essence.

Ik ben dus helemaal weg van deze mascara en zou hem zeker aan iedereen aanraden!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties