Favoriete lipproducten van het moment!

De reden waarom ik van make-up ben beginnen houden : lipproducten. Je hebt ze in alle soorten , maten en kleuren. Van stains tot lipgloss , vloeibare lipstick , noem maar op.
In dit artikel toon ik jullie mijn favoriete lipproducten van het moment.

Als eerste de Revlon Colorburst Lipbutters. Wie deze nog niet heeft of nog niet kent , neem zeker eens een kijkje in je lokale verkooppunt, want ze zijn super. Ik heb ze nog niet lang , mede omdat ze niet zo makkelijk te krijgen zijn in België ( ik heb mijn Lipbutters gekocht in de Galeria Inno in Brugge). In Amerika zijn ze al veel langer uit , jammer toch dat bij ons alles later beschikbaar is. Deze "lipsticks" worden lipbutters genoemd , wat eigenlijk wil zeggen dat ze gewoon super-hydraterend zijn en dus zachter dan gewone lipsticks. Van look kan je ze een beetje vergelijken met de Dior Addict lipsticks , het tubetje lijkt er heel erg op. Ik heb de kleuren "Cotton Candy" (nummer 45) en "Peach Parfait" ( nummer 25). Ik ga hier binnenkort nog een gedetailleerder artikel over schrijven. Ze zijn superzacht, mooie lente-kleuren.Vervolgens de Catrice Infinite Shine lipgloss . Over deze lipglossjes heb ik reeds een artikel geschreven , als je dus nog wat meer informatie wilt kan je daar een kijkje op nemen. De link zal ik onderaan dit artikel plaatsen. Mijn favoriete kleuren zijn 060 : Pink up your life , en nummer 080 : Love, Pink & Happiness. De ene is een zachter roos kleurtje met shimmers , nummer 080 is een feller roos met shimmers erin. Beide leuke kleuren voor komende seizoenen! Ze blijven niet zo heel lang op je lippen zitten , ongeveer een 2 uur , maar voor hun fantastische prijs vind ik dat niet zo erg.Nog een product dat ik al eens uitgebreider heb ge-reviewed voor jullie is de Rimmel Apocalips lip lacquer in de kleur Celestial; Een mooie hot pink kleur met énorm veel pigmentatie. Ideaal voor op een zonnige zomer - of lentedag waarop je eens wil uitpakken met een felle lipkleur. Deze lip lacquer voelt lekker zacht aan op de lippen en blijft ook lang zitten , een uur of 4 ongeveer. Vele kleuren uit deze collectie zijn wat feller , dus indien je van een fel kleurtje houdt dat je niet veel moet bijwerken doorheen de dag , raad ik deze Lip Lacquers zeker aan. Ik vind ze heel fijn.Als laatste nog een Rimmel product : de Vinyl gloss in de kleur "Keep a secret". Dit is een zacht roos kleurtje met shimmers en kan je werkelijk bij alles dragen. Het flatteert iedereen en staat goed bij alle looks. Deze gloss blijft 2 uur zitten ongeveer , is gemiddeld gepigmenteerd en draagt heel prettig. Meer kan ik er eigenlijk niet aan toevoegen : als je op zoek bent naar een makkelijk te dragen glossje , dan raad ik deze zeker aan.


Swatches :

links : Rimmel Apocalips lip lacquer : Celestial ; Catrice infinite shine lipglossjes ,
Rimmel Vinyl Gloss ; Revlon Colorburst Lip Butters


Zo , dit was het alweer!
Tot de volgende! xx Fien

Vraagje : wat is jouw all-time favoriete lipproduct?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je me volgen op Bloglovin'? Dat kan , een link vind je rechts bovenaan op mijn startpagina.
Instagram : fientje_vh
Twitter : @Fientje__
Laat zeker een reactie achter! (:
Review Rimmel Apocalips lip lacquer :


Review Catrice Infinite Shine lipgloss :


Share:

0 reacties