Review : MAC Studio fix poeder.

Ik wil eerst en vooral iedereen bedanken die de laatste tijd mijn blog leest! "Fien's beauty and fashion corner" doet het de laatste tijd beter en beter , en daar bedank ik jullie hartelijk voor. En nu over naar het onderwerp van de dag!

Je kent het wel, het wordt zomer en je huid wordt net dat ietsje vetter dan normaal. Je hebt geen zin om een hoop liquid foundation op te doen en zit even in de knoei. Dan is een poeder foundation misschien jou oplossing. Vandaag stel ik jullie de MAC studio fix poeder voor.


 

Dit poeder is alom bekend , en ook ik heb het in mijn collectie zitten. In de winter heb ik een iets drogere huid , maar in de warmere maanden wordt mijn T-zone iets vettiger. Daarom kies ik vaak om dit poeder te gebruiken.

Waarom?
  • Als je het op de juiste manier aanbrengt ( bijvoorbeeld met een iets zachtere kwast, waar je normaal je liquid foundation mee zou fixeren), dan ziet het er niet over-poederig uit waardoor je dus niet die poeder-look krijgt. Wees er wel voorzichtig mee , en breng niet te veel ineens aan! In dat geval zou het er wel eens heel onnatuurlijk kunnen uitzien.
  • Fijne textuur van de poeder zelf. Het poeder is heel zacht.
  • Een extra bij deze verpakking : je krijgt er een sponsje bij om onderweg het poeder aan te brengen + een spiegeltje , wat , geloof mij vrij, ook zeer handig is om onderweg je mascara aan te brengen.
  • Deze houdt mijn T-zone een 5 à 6 uur shine free. Misschien kort zullen jullie denken, maar ik werk liever mijn poeder ietwat bij of begin opnieuw , dan bij de eerste keer aanbrengen te veel aan te brengen en er heel poederig uit te zien. :)Het klepje met het poeder in kan dus open , en daaronder vind je je sponsje terug.

Enkele extra weetjes :

  • Ik draag in de zomer kleur C3. Maar laat zeker je poeder even testen in de MAC winkel , zodat je zeker de juiste kleur meehebt. Indien je natuurlijk gewoon bent aan de MAC-kleuren, kan je dit misschien zelf matchen.
  • Je krijgt een gewicht van 15g (of 0.52 US OZ) in deze verpakking
  • Je kan hem ook online bestellen.
  • De kostprijs : €30.00 . Dit is best wel prijzig, maar misschien wel het investeren waard.


Kortom ben ik dus wel tevreden over dit poeder. Ik zou het niet dragen samen met een volledig dekkende liquid foundation, maar misschien wel over een BB-cream om het te fixeren of een beetje extra dekking te verkrijgen als je dat nodig hebt. In het laatste geval , licht aanbrengen, zoals ik al zei in het eerste puntje bij "Waarom?".

Ik heb ook nog de Mineralized Skinfinish Natural (een lichter, gebakken poeder van MAC). Indien jullie een review of een vergelijking met dit product willen lezen , of meer weten over de MSF , laat dan gerust een reactie achter hieronder!

Zo, dit was het alweer. Indien jullie nog vragen hebben , of je wil nog iets extra weten, laat dat dan gerust weten in de reacties!
Tot de volgende! xx Fien.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je niets missen van de laatste updates? Volg me dan zeker op Bloglovin', een link vind je rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter :  @Fientje__

Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen! (:

Share:

0 reacties