Review : Revlon Colorburst Lipbutters

Een product waar iedereen inmiddels al iets heeft horen over waaien : de Revlon Colorburst Lipbutters. Natuurlijk moest en zou ik deze lipbutters ook eens uitproberen. Eén probleem : in België zijn deze niet zo makkelijk te verkrijgen. Ik weet dat ze in sommige Planet Parfum's te koop zijn en in sommige Galeria Inno's. Voor een lijstje van de Inno's waar je het kan krijgen kan je terecht op hun website.
Wil je weten wat ik vind over deze lipproducten? Lees dan zeker even verder !


Eerste en vooral wil ik zeker melden dat deze producten hun hype waard zijn. Ik was eerst nogal sceptisch : wat kan nu zo speciaal zijn aan deze producten dat iedereen ze zo fijn vindt? Daarom kocht ik 2 kleurtjes aan om te beginnen : 25 Peach Parfait en 45 Cotton Candy.

Van uitzicht doen ze me een beetje denken op de Dior Addict lipsticks, en dat vind ik wel een mooie verpakking. Ook praktisch , de dopjes hebben ongeveer dezelfde kleur van de lipstick, dus herken je ze meteen.De kleurtjes :

Peach Parfait is een mooie , fellere peach kleur met gouden shimmers erdoorheen. Deze kleur zou zeer mooi staan wanneer je al wat meer gebruind bent in je gezicht en als je voor de rest een neutrale look ophebt. Ik zou hem niet dragen met een dramatische ooglook of een felle blush , want dan ga je er meer uitzien als een clown denk ik. Als je deze kleur het middelpunt van je look laat worden, zal hij prachtig staan!Cotton Candy is een neutrale , lichtroze kleur. Past bij elke ooglook, blush, noem maar op. Dit is een perfecte everyday-lipstick. Als je net zoals mij iemand bent die graag een mooi roos kleurtje draagt en meeneemt in haar handtas , dan raad ik deze kleur zeker aan.


Over in een handtas meedragen gesproken. In de zomer is dat misschien niet het beste idee. Deze lipbutters zijn , zoals de naam het zegt, heel boterachtig en dus heel cremig, wat er ook voor zal zorgen dat ze dus makkelijker smelten in het warme weer. Hou dat dus toch even in gedachten.

De pigmentatie :

Deze lipbutters zijn medium gepigmenteerd. Ze laten je natuurlijke lipkleur zich vermengen met de kleur van de lipstick, want natuurlijk een meer natuurlijk effect geeft dan wanneer de lipstick volledig dekkend is. Ik persoonlijk vind dit wel prettig, maar als je dus alleen gaat voor heel gepigmenteerde lipsticks, dan is deze misschien niet zo geschikt voor jou.

Hoe lang blijven ze zitten?

Niet zo heel lang. Ik denk dat de maximale duur bij de Cotton Candy een tweetal uur is , bij de Peach Parfait is dat een drietal uur. Dit komt omdat de laatste iets meer pigmentatie heeft dan de Cotton Candy.

Swatches!


Bovenaan : 25 Peach Parfait
Onderaan : 45 Cotton Candy


Alles op een rijtje :

  • Middelmatige pigmentatie , dus een natuurlijk effect.
  • Drogen je lippen totaal niet uit, dus mooi "boterachtig".
  • Mooie selectie van kleuren in de collectie
  • Je moet ze wel af en toe bijwerken.
  • Bij ons in België zijn ze iets duurder , ik heb er geloof ik 11 euro voor betaald.

Zo , dit was het dan alweer voor vandaag. Laat me zeker weten of je dit product ook geprobeerd hebt en wat je er van vond.
Tot de volgende! xx Fien.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je mij volgen op Bloglovin' zodat je op de hoogte blijft van de laatste updates? Dat kan, een link vind je rechtsbovenaan op mijn startpagina.
Twitter :
@fientje__
Youtube-kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter op Youtube of op mijn blog, vind ik altijd prettig om te lezen!

Share:

0 reacties