Hero or zero : Essence "I love stage" oogschaduwbasis

Het lentezonnetje is eindelijk gearriveerd in België! En dat doet een mens natuurlijk meer energie krijgen , voor mij geldt dat toch alleszins. Het is al een tijdje geleden dat ik een "Hero of zero" artikel heb gemaakt.
Daarom vandaag weer een artikeltje voor jullie. Ik ga het eens hebben over de Essence "I love stage" oogschaduwbasis.


Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe oogschaduwbasis . Ik gebruikte de Mac Paint Pot in de kleur "Painterly" , maar zoals jullie in 1 van mijn vorige artikels konden lezen , bleef die geen hele dag op mijn ooglid zitten.
Ik had al het 1 en ander gehoord over de Essence oogschaduwbasis , en uiteindelijk heb ik hem aangekocht. Hij kost slechts een 2 euro in het Kruidvat, en voor dat geld test ik graag eens iets nieuws uit.

Deze oogschaduwbasis komt in een tubetje zoals een lipgloss en ook met een gewoon spons-applicatortje. Ik vind deze verpakking best fijn en ook hygiënisch , je moet niet steeds met je vinger in het potje zitten om er oogschaduwbasis uit te krijgen. Dat vind ik dus al een heel positief punt. Als je het op je ooglid aanbrengt , is het huidskleurig , maar wanneer je het inblend , wordt deze primer vrij transparant. Ik heb een beetje verkleuring op mijn oogleden , en deze basis lost dat probleem toch op , wat ik niet had verwacht. Ik moet dus niet speciaal een gepigmenteerde basis eroverheen aanbrengen of een matte basis -oogschaduwkleur.
Deze basis blijft ook goed zitten : wanneer ik op het einde van de dag mijn oogschaduw eraf haal , is die nog niet veel veranderd tegenover toen ik hem aanbracht. Natuurlijk is de kleur wel een beetje vervaagd, maar ik denk dat je dat moeilijk kan vermijden. Op gebied van tijd die deze basis blijft zitten , ben ik dus zeer tevreden.
Ik heb de Urban Decay oogschaduwbasis ook al eens gebruikt , en het kan aan mijn oogleden liggen , maar deze bleef zeker niet zolang zitten als mijn Essence oogschaduwbasis. Dit verwonderde me toch wel , aangezien die van Urban Decay zeer veel gebruikt wordt en de meeste mensen er toch zeer tevreden over zijn. De Urban Decay basis is ook een stuk duurder , dus ik ben zeer blij dat mijn Essence basis goed zijn werk doet.

Hij is ook mooi crèmig, maar hij is vloeibaar , dus dat is vrij logisch.
De basis heeft geen geur.

Ik denk dus dat we dit product mogen bestempelen als een hero. Deze oogschaduwbasis is lekker budgetproof , maar werkt toch voldoende naar mijn normen.

Even alles op een rijtje?
  • Hygiënische verpakking
  • blijft mooi zitten
  • lekker budgetproof
  • Misschien een tip : indien je zeer vettige oogleden hebt , zou ik hem misschien niet aanraden. Ik zou dan voor een iets vastere substantie gaan die niet zo over je ogen heen glijdt.
Zo , dit was het alweer voor vandaag, ik hoop dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben. Laat dus zeker een reactie achter met wat je ervan vond (: .
Tot de volgende! xx Fien.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je me volgen op Bloglovin' zodat je op de hoogte blijft van de laatste updates? Klik dan op de link rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @Fientje__
Youtube - kanaal : Fieneken1994
Heb je mijn laatste filmpje al gezien? Mijn "What's in my bag" : http://youtu.be/Q_J6ERfnOrQ

Share:

0 reacties