Review : Maybelline Master Drama kohl liner.

Iedereen kent het probleem wel : op zoek gaan naar dé perfecte zwarte eyeliner die er niét voor zorgt dat je 's avonds eindigt met panda-ogen. Ook ik heb er lang naar gezocht : zwarte kohl liner van de Hema, Rimmel Exagerate waterproof eye definer , Mac Feline kohl power eye pencil...... Allemaal op zich wel goede liners , maar geen enkele waarvan ik echt dacht : waauw, die is goed!
Wil je weten of dit wel het geval is bij de Maybelline Master Drama kohl liner? Lees dan even verder.
Eerst en vooral wil ik toch even zeggen dat dit de kleur Ultra Black is , om enige misverstanden te voorkomen.
Dit product komt uit dezelfde reeks als de Maybelline Master Precise liquid liner waar ik enkele artikels geleden een blogpost over schreef ( ik zal de link onderaan plaatsen).

Pigmentatie
Ik ben echt zeer tevreden over dit product. Het is supergepigmenteerd , met 1 lijntje verkrijg je reeds een intense zwarte kleur. Om op je waterlijn aan te brengen is hij dus heel geschikt, omdat je natuurlijk niet wil blijven druk zetten op dit deel van je oog. Je kan hem ook zeker gebruiken om een lijntje te zetten op de bovenste wimperrand, maar wees wel voorzichtig hiermee, want hij is zo intens dat het eerste lijntje dat je zet ook vrij definitief is.
Op de foto heb ik hem even geplaatst naast de Mac feline kohl power pencil ( rechts) en ik denk dat er niet veel uitleg bij nodig is : waar het oogpotlood van Mac door sommigen bestempeld wordt als het ultieme zwarte oogpotlood , is dit een zeer geduchte concurrent , want in mijn opzicht is hij beter gepigmenteerd.Links : Maybelline Master Drama kohl liner.
Rechts : Mac Feline kohl power pencil.


Hoe lang blijft hij zitten?

Hij blijft echt een hele tijd zitten. Ik durf niet te claimen dat hij tot 's avonds zal blijven zitten tot wanneer je je make-up eraf haalt , maar ik denk dat dat oogpotlood nog moet worden uitgevonden.
Voor mij is de tijd die hij wel goed blijft (een 8-tal uur) voldoende.

Zetten we even alles op een rij?

  • Zeer goed gepigmenteerd.
  • Blijft voldoende lang zitten.
  • Geen panda - oogjes!
  • Makkelijk verkrijgbaar. ( in België bij het Kruidvat en Di)
  • Redelijk van prijs voor een zeer goede kwaliteit.
Zo , dit was het alweer voor vandaag! Ik hoop dat jullie dit artikel fijn vonden & laat je ervaringen met dit product zeker achter bij de reacties! (:
Tot de volgende ! xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg me dan zeker op Bloglovin'. Een link vind je rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Review Maybelline Master Precise liquid liner : http://mybeautyandfashioncorner.blogspot.com/2013/04/review-maybelline-master-precise-liquid.html
Laat zeker een reactie achter! Vind ik altijd fijn om te lezen.

Share:

0 reacties