Nieuwe collectie Catrice : Hip trip.

Jullie kennen het wel, een gezellige zomerdag doorbrengen op een feestje thuis, of natuurlijk op jouw favoriete festival! Voor komend festivalseizoen komt Catrice dan ook uit met een bijpassende beauty lijn : Hip trip.
Lees even verder als je wilt weten welke producten je binnenkort allemaal kan verwachten!

Eye shadow palette

Als eerste komt Catrice dus uit met een oogschaduw palet "Haunting Melody". Dit paletje bevat zowel matte als shimmery kleurtjes.
De prijs hiervoor zal €4,99 zijn , vergelijkbaar dus met het Absolute Nude oogschaduw palletje.






Hip trip sheer lip color.

Het volgende product zijn deze sheer lip colors. Deze zouden een hoog gepigmenteerde , transparante geltextuur hebben die die zorgt voor rijke , maar subtiele resultaten. ( om toch iets op je lippen te hebben terwijl je volledig aan het feesten bent op je favoriete muziek!). Er zullen drie kleurtjes beschikbaar zijn : C01 The Salmon Dance, C02 Wheels on fire, C03 Nude & Rude. Deze zullen in de winkel liggen aan de prijs van €3,99.

The Salmon Dance
Wheels on fire

Nude & Rude

 


Hydrating bronzing powder.

Ben jij helemaal voor de sunkissed glow in de zomer? Dan is dit product misschien iets voor jou! Deze Bronzing powder hydrateert de huid en zorgt voor een natuurlijke, zongekuste teint. De prijs hiervoor : €4,59.




Satin Blush.

"Deze zorgt voor een mooie blos  , zelfs zonder te headbangen!" Het is een cremeblush, een lichte textuur die gemakkelijk uit te wrijven is met de vingertoppen (een kwast moet je dus niet met je meezeulen naar het festival). Dit is een flamingoroos kleurtje , wanneer je meer laagjes gebruikt, wordt de kleur intensiever , gepigmenteerder. De kleur heet : Light my fire. Prijs : €3,99



Ultimate nail laquer.

Een fun kleurtje op je nagels kan natuurlijk niet ontbreken. Daarom brengt Catrice volgende kleuren uit : Blue highway (denim blauw kleurtje), Green Days (mintgroen) , The Salmon Dance (zalm kleurtje) , Weels on fire (flamingo kleurtje) en Nude & Rude ( nude kleurtje).
Prijs : €2,99

Blue highway

Green Days

The Salmon Dance

Weels on fire.

Nude & Rude


Passport cover.

Omdat Catrice ook aan je veiligheid denkt, komen ze uit met dit beschermende paspoorthoesje. Zo krijgt je paspoort een leuk hoesje erbij! Dankzij de felle kleur valt het ook op en raak je je paspoort dus niet zo snel kwijt! Prijs : €4,99


 
Ik kijk vooral uit naar de nagellakjes en de lipproducten, en jij?
 
 
Deze collectie is vanaf half mei tot en met eind juni 2013 te vinden in het Kruidvat in België en in het Kruidvat en Trekpleister in Nederland!
 
 
Zo, dit was het alweer! Tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg me dan zeker op Bloglovin'. De link staat rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter :  @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen.

Share:

0 reacties