Review : Nivea Aqua effect verzachtende tonic.

Het spijt me zo als het een sleur begint te worden, al die reviews over Nivea producten, maar over dit product moet ik jullie toch echt wat meer vertellen.
Enkele weken geleden schreef ik een artikel met mijn skincare routine. Een van de beste producten dat daaruit gekomen is , is de Nivea Aqua effect verzachtende tonic.
Wil je wat meer te weten komen over dit product? Lees dan snel even verder!Deze tonic is mijn derde stap in mijn routine om mijn make-up 's avonds te verwijderen. Eerst gebruik ik een oogmakeup-remover , dan een cleanser en vervolgens dit product.
Het komt in een roos flesje, en is transparant van kleur. Ook heeft deze geen geur, wat voor mij een positief punt is. Hij heeft ook geen alcohol in zich, en is verrijkt met Hydra IQ en amandelolie. (Hydra IQ stimuleert de vorming van nieuwe hydratatiekanaaltjes, die zorg dragen voor de vochtdistributie tussen de huidcellen).
Deze is geschikt voor een droge en gevoelige huid, en droogt je huid dus ook niet nog meer uit.


Wat mij zo van dit product doet houden is het verfrissende gevoel dat dit product achterlaat. Ik doe een klein beetje van dit product op een wattenschijfje en ga dan in rondjes over mijn gezicht en mijn nek. Het haalt de laatste restjes make-up weg van het gezicht , en dit merk je ook echt! Ik schrok me een hoedje toen ik de eerste keer dit product gebruikte en merkte hoeveel make-up er nog meekwam , en dus anders nog achterbleef op mijn huid. Sinds ik deze routine gebruik is mijn gezicht ook veel verbeterd op gebied van oneffenheden.

Je vindt dit product makkelijk in het Kruidvat voor een heel schappelijke prijs. Ook gaat deze fles een hele tijd mee.

Zo , dit was het alweer voor dit artikel. Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben! (:
Een vraagje : wat is jullie favoriete skincare product? Laat het hieronder achter in de reacties.

Tot de volgende! xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg me dan zeker op Bloglovin'! Een link kan je vinden rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties