Favoriete nagellakjes van het moment!

Een product dat je zo makkelijk kan aanpassen naar je zin en outfit , en die in zoveel verschillende kleuren aanwezig is : nagellak. Toen ik begon met beauty - producten ,was ik niet zo geïntersseerd in nagellak , maar langzaam aan is de liefde ervoor beginnen groeien , en ook mijn collectie natuurlijk!
Als je aan mij vraagt wat mijn favoriete merk is , zeg ik sowieso : Essie. Ze zijn ietwat prijzig, maar je krijgt er een enorm goede kwaliteit voor in de plaats. Je betaalt er wat meer voor, maar je krijgt er dubbel en dik genot van terug!

Vandaag laat ik jullie 4 lakjes zien die mijn absolute favorieten zijn voor de lente en de zomer! Kijken jullie even mee?


Ik ga ze overlopen van het lakje dat op de vierde plaats staat naar mijn nummer 1.

Op de vierde plaats plaats ik de Rimmel 60 seconds nagellak in de kleur "Ring a ring o' roses".
Waarom zit deze bij mijn favorieten?
Dit is een supermooi lichtroos kleurtje dat naar de pastelkleuren neigt. Ideaal dus voor de lente , maar oogt ook mooi fris voor de zomer! Je kan het met alles bijna combineren omdat het zo'n neutraal kleurtje is.Deze kleur heeft geen shimmers. Een meer gedetailleerd review over deze 60 seconds lakjes zal ik onderaan even linken.
Waarom op plaats 4?
Het is een heel mooie kleur, maar je hebt wel enkele laagjes nodig voordat je het wit van je nagels er niet meer door ziet. De pigmentatie is dus de reden waarom ik hem op plaats 4 gezet heb.

Rimmel 60 seconds nagellak : Ring a ring o' roses.

Swatch Rimmel 60 seconds Ring a ring o' roses.


Op de derde plaats : OPI "Charged op Cherry"
Waarom zit deze bij mijn favorieten?
Dit is echt een supermooie magenta- hot pink kleurtje. Als je eens een fun kleurtje wil gebruiken , ga dan zeker voor deze. Deze lak heeft een ietwat blauwe ondertoon & heeft geen shimmers.Hij dekt in 2 laagjes. Dit lakje is echt een must-have voor de zomer.
Waarom op plaats 3?
Het lakje is van heel goeie kwaliteit, maar o zo prijzig. Dit lakje kost 13 euro of 13,50 € en dat spendeer ik alleen aan een uniek kleurtje. Ik zou dit dus niet steeds kunnen uitgeven. Dus OPI , doe iets aan die prijzen! (:

OPI Charged up cherries
 
Swatches van dit lakje heb ik momenteel nog niet , maar op Google afbeeldingen
zijn er echt vele te vinden. Volgende keer dat ik mijn nagels in dit mooi kleurtje lak,
zet ik de swatch hier zeker nog bij!


Op de tweede plaats : Rimmel "Round and round the garden"
Waarom zit deze bij mijn favorieten?
Een mint-kleurtje. Velen mensen vinden dit superleuk , en dat geldt ook voor mij. Het is een superleuk kleurtje voor de lente , ook omdat het meegaat met de trent van de pastelkleuren. Ook zijn de lakjes van deze 60 seconds lijn heel schappelijk van prijs voor hun kwaliteit : €4,99 in het Kruidvat. Dit kleurtje fleurt een saaie outfit direct op en is een accessoire op zichzelf.
Waarom om de tweede plaats?
De enige reden waarom dit lakje niet op plaats 1 staat , is omdat ik de volgende kleur nog net iets mooier is en echt helemaal mijn ding is. Echt negatieve kantjes hieraan kan ik niet noemen.

Rimmel 60 seconds nagellak Round and round the garden.

Swatch Rimmel 60 seconds nagellak Round and round the garden.


Terededeteeeeee : de winnaar : Essie "Bond with whomever"
Waarom zit deze bij mijn favorieten?
Dit is echt mijn statement kleurtje van het moment. Het is een lila , lichtpaars lakje, een supermooi pastel kleurtje. Deze heeft , zoals alle andere , geen shimmers. Deze dekt in 1 laagje , maar met 2 ziet het er nog mooier uit. De borsteltjes van deze lakjes zijn lekker breed , wat ervoor zorgt dat je nagel supersnel gelakt is. Ook drogen ze vrij snel , wat voor mij een groot pluspunt is. Het is wel duidelijk : Dit is mijn nummer 1 en na te vergelijken staat Essie ook op het nummer 1 van de nagellakmerken!

Als je dit lakje nog wilt , dan raad ik aan om nu naar je Kruidvat te lopen , want dit behoort tot de lentecollectie en dus niet tot de permanente lijn.

Swatch Essie Bond with whomever

Zo, dit was het alweer! Tot de volgende! xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Vergeet dan niet om me te volgen op Bloglovin'. De link staat rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Link naar het Review over de Rimmel 60 seconds nagellakjes :
http://mybeautyandfashioncorner.blogspot.com/2013/03/review-rimmel-london-60-seconds-nagellak.html
Laat zeker een reactie achter, dat vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

1 reacties