5 lente trends!

Vandaag toon ik jullie 5 van mijn favoriete trends voor deze zomer. Deze favorieten bevatten niet de beauty trends. Daar doe ik later nog een apart artikel over.  Laten we er direct aan beginnen!

Mijn eerste trend zijn sjaaltjes. Dat is voor mij hét van hét om een simpele outfit volledig op te fleuren met een sjaaltje. Mijn favoriet van het moment is deze van de H&M. Het is een middelgroene kleur met blauwe en roze bloemen op, en dankzij het patroon dus ideaal voor de lente. Ook kan het af en toe nog wat frisjes zijn, en dan is een sjaaltje toch nog handig!

 De tweede trend : je haar vlechten. Je kan het op verschillende manieren, verschillende maten , ga zo maar door. Jammer genoeg heb ik zeer fijn haar , dus beperk ik me tot het invlechten achteraan op mijn hoofd en een lage vlecht. Toch vind ik deze zeer handig om het haar uit mijn gezicht te halen als het warm is , maar er toch nog iets moois en speels van te maken. Op 1, 2, 3 zit deze haarstijl helemaal goed en je bent good to go!
Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een leuke, frisse kleur nagellak. Ik heb 2  kleuren die ik op het moment heel erg fijn vind : ja je hebt het goed geraden, 1 ervan is Essie "Bond with whomever", een lila pastel kleur, helemaal mee het seizoen. En dan een iets fellere , maar heel klassieke rode kleur. Deze is ook van Essie, jammer genoeg heb ik hem al zoveel gebruikt dat de naam van het etiketje is gekomen, dus de exacte kleur kan ik jullie niet zeggen. Rode nagellak past natuurlijk bij alles en is daarom dus ideaal als je niet zoveel inspiratie hebt of je gewoon eens lekker klassiek wil zijn.
Het volgende is een kledingstuk. Een felgekleurde broek mag volgens mij gewoon niet ontbreken in je lente- kleerkast. Deze is een groene van de H&M (€20,00 , wat een koopje!) , en je vindt ze natuurlijk overal en in alle kleuren die je maar kan denken. Hiernaast heb ik ook nog een felblauwe en een fel (bijna neon) gele, maar deze groene is voor de moment mijn favoriet. Wat ik ook heel fijn vind , is om de pijpen onderaan wat om te sloven, zodat je een mooi boordje krijgt!
Last but not least : dé espadrilles. Deze mogen denk ik nog zo oud worden als de straat , ze zullen altijd in de mode blijven en men zal ze blijven kopen. Ik heb dit koningsblauwe paar en ook hetzelfde blauw maar met witte bolletjes op. De effen blauwe zijn natuurlijk iets draagbaarder en daarom zijn ze ook mijn favoriet. Ze zijn lekker luchtig en bij een super casual outfit misstaan ze zeker niet!
Zo , dit waren mijn vijf trends, ik hoop dat jullie dit artikel fijn vonden.
Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg me dan zeker op Bloglovin', een link vind je rechtsbovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, dat vind ik altijd fijn! (:

Share:

0 reacties