Outfit van de dag!

Als de lente niet naar mij komt, dan kom ik wel naar de lente toe.De outfit van vandaag is super-casual , en o zo gemakkelijk. Ondanks dat hij bestaat uit simpele kledingstukken , vind ik hem best nog put-together. Vooral de trui geeft net dat ietsje meer vind ik , en de legging maakt het gewoon supercomfortabel.Wat kan je allemaal terugvinden in deze outfit?
  • Trui : Mango . Ik hou van het kledingmerk "Mango" de laatste tijd. Het is een merk met jonge kleding, maar elk stuk is toch een beetje verfijnd op zijn manier. Deze trui is vrij baggy en vrij lang, hij komt tot onder mijn heupen zoals je kan zien, maar door de ruitjes en de gouden draad die erdoor geweven is , heeft hij toch net dat ietsje meer. Ik zal de link naar de trui onderaan zetten , misschien kan je de details daar iets beter op zien.
  • Mijn legging is van Only. Een poepsimpele , comfortabel zwarte legging , tot aan de enkel.
  • Mijn zwarte ballerina's zijn van de Pronti . Ik vind ze heel schattig met het strikje vooraan , en ze staan gewoon bij alles.
  • Mijn nagellak is de Rimmel 60 seconds nagellak in een leuke barbie-roze kleur. De naam zal ik hier later nog eens opzetten. Het is een superleuke kleur voor de lente en zomer. Als je een mooi kleurtje hebt in de zomer, denk ik dat deze kleur je handen nog meer gebruind zal laten lijken.
  • Voor make-up heb ik de Gosh BB-cream op. Op mijn lippen draag ik een combo van Mac Hue lipstick + Catrice infinite shine lipgloss in de kleur "Pink before you leave". Op mijn ogen heb ik 2 neutrale kleurtjes van Catrice op en als eyeliner draag ik zowel boven mijn wimpers als op mijn waterlijn de kohl-liner van Maybelline Masterdrama. (Ik vind deze eyeliner echt supeeeer , later volgt hier zeker nog een review over!). Mijn mascara is opnieuw de Maybelline Rocket mascara.
Zo, dit was mijn outfit voor vandaag!
Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ik zou het heel leuk vinden indien je me volgt op Bloglovin' , de link staat rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @Fientje__
Instagram : fientje_vh
Laat gerust een reactietje achter , dat vind ik altijd fijn.
Een link naar mijn review over de Rimmel 60-seconds nagellak : http://mybeautyandfashioncorner.blogspot.com/2013/03/review-rimmel-london-60-seconds-nagellak.html
Link naar de trui van Mango : http://shop.mango.com/BE/p0/mango/clothing/cardigans-and-sweaters/diamond-openwork-sweater/?id=83210072_M1&n=1&s=prendas.cardigans&ie=1&m=&ts=1364913213981

Share:

0 reacties