Review : Catrice "Pure shine colour lip balm"

De laatste tijd zijn ze niet meer weg te denken uit de schappen : de Clinique Chubby sticks en hun alternatieven. Als jullie mijn blog en Youtube al een tijdje volgen , dan weten jullie dat ik een grote fan ben van de Bourjois Colour boost lipsticks. Vandaag heb ik het over de versie van Catrice : de "Pure shine colour lip balm".
In augustus kwam Catrice uit met deze leuke nieuwe lipproducten.
Ik ben van deze versie van lipsticks / lippenbalsems echt helemaal fan : ze zijn handig in gebruik en hebben een heel goede textuur.

Ook deze van Catrice hebben een fijne textuur : ze zijn boterzacht en heel smooth. Ook zijn ze totaal niet plakkerig, dus voor mensen die niet van lipgloss houden en toch een shiny effect willen, zijn deze lipsticks echt ideaal.
Op gebied van pigmentatie : je kan zeggen dat ze medium gepigmenteerd zijn. Hierdoor blijven ze niet zo heel lang zitten op de lippen, maar dragen ze wel mooi : je hebt dus geen rare lijntjes over overblijfsels op de lippen.

Van boven naar onder : My Cherry Berry, Don't think just pink
en Sheers.

De verpakking vind ik echt super : ze zijn heel handig aangezien je ze niet moet slijpen. Je kan gewoon meer product verkrijgen door onderaan aan de knop te draaien , een beetje het principe van een twistbare eyeliner. Voor de rest lijken ze heel erg op de andere verpakkingen : dat is nogal logisch aangezien ze allemaal een potloodvorm hebben. Door deze vorm liggen ze tevens goed in de hand.

De kleurselectie sluit op dit moment wat meer aan bij de herfst : 2 lichtere kleurtjes, de rest is net iets donkerder , maar héél mooi. Indien je dus wat donkerdere kleuren wil dragen, maar er toch wat bang voor bent, zijn deze misschien een goeie start voor jou! Ook dankzij hun prijsje : een €4,50 ongeveer , kan je ze gerust proberen zonder veel geld kwijt te zijn indien ze je niet bevallen.

Kortom, ik ben echt wel te spreken over deze producten. Ze zijn allemaal vrij neutraal, maar zeker voor jongere mensen zijn het ideale lipproducten om terug naar school mee te gaan , of gewoon voor elke dag!

Zo, dit was het alweer, bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter :
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd leuk om te lezen!

Share:

0 reacties