Battle of the liquid eyeliners! Maybelline - Bourjois - Catrice

Zoals de titel het al zegt : vandaag een echte battle tussen de vloeibare eyeliners die ik de laatste maanden heb geprobeerd . De 3 die de strijd tussen elkaar aangaan vandaag zijn : de Bourjois "Liner clubbing" ( vibrant colour & ultra resistance) eyeliner in de kleur 01 Absolute Black , de Maybelline Liner Express , eyeliner diamonds in de kleur Black en last but not least : de Catrice eye liner pen in de kleur Black.

Van links naar rechts : Bourjois Liner Clubbing (01) , Maybelline Liner express (black)
en de Catrice eye liner pen (black)
 


De eerste die ik wat meer ga bespreken is de Bourjois Liner Clubbing vloeibare eyeliner. De voordelen van deze eyeliner : superzwart met 1 lijntje , je kan fijne lijntjes of dikke lijntjes aanbrengen . Nadelen : het is met een kwastje , dus iets moeilijker om aan te brengen en voor een winged liner te maken vind ik hem ook net iets onhandiger. Hij is natuurlijk , zoals ik al zij superzwart dus je moet er niet  blijven overgaan , waardoor je natuurlijk ook minder product verspild.
Hij heeft een zeer dun borsteltje , dus geen vilten tip , door het dun borsteltje is hij wel preciezer dan wat je van een borsteltje zou verwachten. Ik heb al anderen geprobeerd , maar met die ben ik veel onhandiger , dus deze valt wel in mijn smaak! Hij blijft ook een hele dag zitten. Nog een voordeel : hij droogt niet snel uit en dus kan je hem praktisch volledig opgebruiken , wanneer je net als mij op regelmatige basis  ( zo niet elke dag ) vloeibare eyeliner draagt.De tweede is de Maybelline Liner Express . Nu het eerste wat ik hierover op te merken heb , ligt nu niet zozeer aan het product zelf. Ik was op zoek naar een nieuwe vloeibare eyeliner en had de productbeschrijving van deze niet zo goed gelezen. Kortom , toen ik thuiskwam , bleek dat het een zwarte was, maar met glittertjes in . Oeps! Niet precies wat ik op het oog had , maar kom , toch geprobeerd. Het eerste wat me meteen opviel , was dat het vilten tipje vrij breed was , waardoor een heel fijn lijntje niet echt een optie was. De pigmentatie is ook niet wat het moet zijn : het is meer grijs dan zwart en dekt absoluut niet mooi. De glittertjes zie je wel als je de eyeliner op je ogen aanbrengt. Maar die pigmentatie is voor mij toch een serieuze tegenvaller : je moet er blijven overgaan,waardoor je veel product verspild en het ziet er na een tijdje ook gewoon niet meer uit. Deze blijft geen hele dag op mijn oogleden zitten , wat toch ook niet zo super is. "Bummer!" .Als laatste dan : de Catrice eye liner pen in black. De goedkoopste van het trio , maar in mijn ogen de beste. Hij is zeer gepigmenteerd en dus zeer zwart bij 1 laagje , makkelijk om een dun , dik , smal , winged eyeliner mee te maken , mede door zijn smal vilten tipje ( I love vilten tipjes!). Doordat het een pen is , voelt het net als een balpen die je alle dagen in je handen hebt , waardoor het een zeker gevoel geeft omdat je de vorm en het gevoel ook gewoon bent. Het is echt net of je met een balpen een lijntje boven je wimpers aan het tekenen bent , super makkelijk dus. Hij blijft een hele dag op mijn oogleden zitten. Ik zou wel zeggen dat hij na een maand of 2 zijn beste tijd gehad heeft , ook omdat hij dan opraakt ( niet uitdroogd) en dan krijg je gewoon niet meer zo'n zwart lijntje. Maar voor het spotprijsje , koop ik graag een nieuwe om de 2 maand hoor! Voor mij is deze de fijnste , gewoon omdat hij doet wat ik van een vloeibare eyeliner verwacht en omdat hij gewoon spotgoedkoop is.
Alle drie deze eyeliners zijn niet waterproof.Van links naar rechts : Bourjois liner clubbing , Catrice eye liner pen
en de Maybelline liner express.
Wat vind ik nu de beste van deze drie?

De Catrice eye liner pen is voor mij de winnaar van deze battle. De bourjois is een goede tweede die zeer sterk naar de eerste plaats nijgt. Waarom dan toch die van Catrice op 1 ? De prijs : hij is drie of vier keer zo goedkoop als de andere , en werkt zeker evengoed , en hij is voor mij het handigste in gebruik. Deze vloeibare eyeliner is dus "the winner of this battle!

Zo , ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben , laat zeker een reactietje achter wat je ervan vindt ( vind ik altijd leuk) of als jullie een vraag hebben.
Tot de volgende ! xx Fien

Disclaimer : ik heb deze producten zelf gekocht .

Share:

0 reacties