What's in my make-up bag?

Iedereeeeen heeft deze tag wel al eens gedaan denk ik , dus vond ik het tijd dat ik er ook eens een artikeltje rond maakte.
Eigenlijk breng ik op dagelijkse basis niet zoveel make-up mee naar school, omdat mijn gezichtsmake-up over het algemeen wel goed blijft zitten.
Toch zijn er enkele essentials die ik aaaaltijd bij heb  , voor het geval dat.

 Mijn make-up tasje is van Vichy en zat gewoon ergens bij, ik denk niet dat je het zo apart kan aankopen.


Als eerste heb ik twee va de Yves Rocher Eau de Toilettes in mijn tasje zitten en dit in de geurtjes Coconut en Vanilla. Ik heb hier reeds een artikeltje over geschreven ( wanneer je even naar onder scrollt , kom je het tegen). Ik vind deze superhandig om mee te nemen in mijn handtas omdat ik vaak vergeet 's morgens parfum op te doen. Het zijn superlekkere geurtjes.

Als tweede heb ik de handcrème van Le Petit Olivier. Deze handcrème bevat olijfolie. Ik vind dit wel een goede handcrème, maar niet de beste die ik al geprobeerd heb. Het heeft een beetje een rare geur en zou nog beter kunnen hydrateren. Maar het is dus wel ideaal indien mijn droge handen even in nood verkeren en ik dus handcrème nodig heb.Mijn favoriete handcrème van het moment is de Niveau Pure & Natural handcrème.


Vervolgens heb ik een bruin oogpotlood van Mac zitten in de kleur Teddy indien ik mijn ogen wat meer wil definiëren. Een bruine kleur past immers altijd bij de neutrale ooglooks die ik meestal opheb & ik vind het ook gewoon een fijn potlood. Het werkt zowel goed op de waterlijn als op tegen je bovenste wimperrand & is makkelijk om een beetje uit te vegen voor een zachter effect.


Dan heb ik ook nog een lippenbalsem van Labello in de kleur Guava . Ik ben echt lippenbalsem VERSLAAFD. Ik ga binnenkort nog een review over de Labello lippenbalsems online zetten ( ik heb er namelijk wel enkele om jullie te tonen). Dit kleurtje is een redelijk felroos, maar op je lippen komt hij natuurlijk minder fel over, toch geeft hij nog wat kleur af om een lippenbalsem te zijn. Hij hydrateert mijn lippen zeer goed & geeft me er dus een leuk kleurtje bij.


 
 

Last , but not least heb ik ook nog deze Catrice Ultimate lipglow in mijn tasje zitten. Dit is zo'n lipstick die zich aanpast aan de kleur van je lippen en dus voor iedereen uniek moet zijn.
Bij mij komt hij op mijn lippen als een felroos kleurtje , maar subtiel genoeg voor overdag. Het is een mat kleurtje, waardoor het nog net iets natuurlijker lijkt. Ik heb ook hier een review over geschreven dat je altijd eens kan opzoeken in mijn blogarchief.Swatches : links , de labello lippenbalsem in de kleur Guava,
rechts : de Catrice ultimate lipglow ( de kleur hiervan is iets feller in het echt).
Zo , dit was het alweer voor dit artikeltje. Soms vul ik het wel nog aan met een lipglossje die ik die dag op heb , maar dat is afhankelijk van dag tot dag. Ook neem ik nog 2 andere lippenbalsems mee, maar die zitten altijd in mijn pennenzak , zodat ik ze gemakkelijk tijdens de les kan aanbrengen.

Bedankt voor het lezen ,  en tot de volgende!
xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op bloglovin , de link staat op de startpagina bovenaan.
Twitter : @Fientje__
Instagram : fientje_vh
Wil je me een mailtje sturen of heb je een vraag? Kijk dan op mijn contactpagina

Share:

2 reacties