Lentekriebels : favoriete blush!

In de zomer draag ik doorgaans niet veel gezichtsmake-up. Veel te warm op sommige momenten. Maar in de lente daarentegen , gebruik ik graag nog wat frisse kleuren om mijn gezicht een beetje op te fleuren wanneer de zon er nog niet doorkomt. En welk product is daar echt geschikt voor? Een leuke blush, inderdaad , je hebt het goed geraden! (:

Eén of twee jaar geleden veranderde MAC de naam van zijn cremeblushes naar "Cremeblend blushes". Ik ga jullie vandaag het kleurtje "Something Special " laten zien.
Something Special is een koraal-perzik kleurtje dat mooi crèmig is. Ik breng hem het liefste aan met mijn handen , maar je kan het natuurlijk ook met een synthetische kwast doen als je dat leuker vindt.
Deze kleur is iets feller , en stiekem draag ik hem ook in de winter ook hoor, om mij op te beuren na al die koude en sneeuw. Maar in de warmere maanden komt deze blush toch het meeste tot zijn recht. Je kan het ook met veel ooglooks combineren.
Ga je voor een volledige natural look? Gebruik dan een shimmery roos of beige kleurtje over je hele ooglid , een beetje vloeibare eyeliner en een (flinke , natuurlijk :) ) laag mascara. Een beetje highlighter staak ook nooit mis. Gooi daar nog een leuk kleurtje lipgloss bij , en jupsa , daar heb je jouw natural look voor dit seizoen.

zonder flits
met flits

Ik vind dit een superfijn product, en hij gaat ook heel lang mee. Het is een feller kleurtje, maar ziet er toch nog vrij natuurlijk uit vind ik. Het is mijn go-to blush.

Een vraagje : wat is jullie favoriete make-up product voor deze lente? :)

Tot de volgende! xx Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je kan me ook volgen op Bloglovin, zo blijf je op de hoogte van alle laatste updates , je vind een link rechtsbovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @Fientje__
Instagram : fientje_vh
Heb je nog andere vragen , neem dan een kijkje op mijn contactpagina.

Share:

1 reacties