Essence "design editions" nagellakremover!

Ja hoor ,vandaag een artikeltje over een nieuwe nagellakremover ! Essence komt uit met nieuwe nagellakremover , 2 verschillende met een verschillende functie. De flesjes hebben een leuk, vrolijk design meegekregen die zeker opvallen in de rekken.

De eerste remover is een "nail polish remover hardening". Het zou een einde maken aan broze, zwakke nagels en alledaagsheid ( wat ze met dat laatste bedoelen, snap ik niet zo goed). Deze remover is verrijkt met bestandsdelen die ook zachte en gestreste nagels aanpakken. Dat zou wel ideaal voor mij zijn, ik kan m'n nagels maar niet langer laten groeien deze winter!
Deze formule heeft een aardbei-passiefruitgeur (waar ik zeer benieuwd naar ben , want zeg nu zelf, een nagellakremover die een goede geur heeft , dat wil toch iedereen wel? ). De remover bevat geen aceton en is dus ook geschikt voor kunstnagels.De tweede remover is "nail polish remover moisturizing". Deze heeft een verpakking die je doet denken aan een tropisch eiland , mij doet het denken aan de strooien rokjes, vraag me niet waarom. Deze remover zou ideaal zijn voor mensen die weinig tijd hebben , maar toch een goed resultaat willen. Een paar seconden zou genoeg zijn om alle nagellak eraf te krijgen zonder restjes achter te laten. De formule hydrateert de nagels en de nagelriemen tijdens het gebruik.  Het geurtje van deze is papaja en kokosnoot .Wel, ik ben heel benieuwd hoe deze removers zullen werken!
Ze komen in de lente van 2013 in de Kruidvat in België en Kruidvat & Trekpleister in Nederland.
De eerste remover heeft een richtprijs van €0,99 en de tweede heeft een richtprijs van €0,90.

Zo, dit was het alweer , ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben (:
Tot de volgende! xx Fien

Vraagje : Wat is jouw favoriete nagellakremover?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ik zou het heel leuk vinden indien je me volgt op Bloglovin' , de link staat rechts bovenaan op mijn startpagina.
Twitter : @Fientje__
Instagram : fientje_vh
Laat gerust een reactietje achter , dat vind ik altijd fijn.

Share:

0 reacties